Isabel Pantoja ha tornat als escenaris, però continua sense aparèixer a la vida dels seus fills. El vincle entre el clan Pantoja ha quedat esmicolat en mil bocins, no hi ha cap mena de relació. L'artista continua sense intercanviar paraula amb els seus fills i ni tan sols l'embaràs de la seva neboda Anabel Pantoja sembla que ho vagi a arreglar. La notícia arribava com una bomba per la premsa rosa que encetava de nou totes les trames entre els cosins. Kiko Rivera es quedava pàl·lid en assabentar-se de la notícia i Isa P es mantenia al marge de les felicitacions per la seva cosina, confessant a la premsa el seu major temor: la relació entre la criatura i la seva mare. Isabel Pantoja no exerceix d'àvia amb els seus nets, però, exercirà de tieta amb el fill d'Anabel?

La relació entre mare i filla és nul·la, i al contrari que el seu germà, sembla que Chabelita sí que enyora a la seva mare. Isa P està envoltada d'un bon enrenou, a part de no tenir cap mena de relació amb la matrona, tan sols fa unes setmanes que la persegueix el fantasma del passat de Roxana Luque, la seva mare biològica. La peruana apareixia de nou a les pantalles televisives per informar-nos del que estava prescrit, és la seva filla i vol tenir relació amb ella, però la de Telecinco sembla estar feliçment casada i aïllada de tots els enrenous amb el seu fill i el seu home Asraf Beno. De fet, la seva reacció quan la premsa li preguntava per l'escàndol era contundent. Marxava cames ajudeu-me de forma literal. Però el drama la persegueix, i aquest cop també ha fet partícips als seus seguidors. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ISA✨ (@isapantojam)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ISA✨ (@isapantojam)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ISA✨ (@isapantojam)

A part de ser una nepobaby, i un dels fitxatges clàssics de Telecinco, Isa P també és influencer, compta amb més de 700 000 seguidors amb els quals té una confiança plena. A la televisió no aconseguia mostrar-nos les seves emocions, però davant del mòbil l'hem vist eixugar-se les llàgrimes. Amb mascareta i visiblement cansada, la filla de la cantant es començava a desfogar i relatava el seu problema amb d'asma i les obres de casa seva. "Hago este vídeo ahora que estoy un poco mejor para haceros llegar lo que siente una persona asmática, yo esto no lo había vivido en mi vida. El polvo lo que ha hecho ha sido agravar lo que ya tenía, que era una bronquitis y me ha derivado en asma. Lo estoy pasando fatalLa reforma de la seva casa l'ha portat a l'extrem i desfogava la seva angoixa assegurant que tenia pànic a quedar-se sense aire, gairebé mai l'havíem vist tan angoixada. 

Isa Pantoja plorant /  Instagram
Isa Pantoja abans d'entrar a urgències, explicant el seu problema amb l'asma / Instagram
Isa Pantoja plorant   Instagram
Isa Pantoja s'eixuga les llàgrimes mentre explica el mal tràngol de salut / Instagram

La cosina d'Anabel Pantoja ho relatava per la xarxa minuts abans d'anar-se'n a urgències "Estaba llorando antes de la desesperación porque veo que no mejoro y me asfixio, me quedo sin aire. Me da mido de verdad pasar por esas crisis asmáticas, porque es lo peor del mundo. No sé qué hacer, estoy desesperada. Estoy esperando a que me den cita médica porque de verdad, esto no se lo deseo a nadie, es lo peor que puede pasar. Vivo con miedo de asfixiarme" És en aquests moments quan no hi veiem el suport de la seva mare, la qual tan sols es limita a felicitar la seva neboda, i continua sense aparèixer a les vides de la resta de la seva família. 

Isa Pantoja sempre ha estat esquitxada de tots els escàndols familiars, i com era d'esperar, ni en els seus pitjors moments aconsegueix tenir el suport de la seva família.  

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!