L'arbre genealògic, el clan Pantoja, està a punt d'incorporar un membre més a la família. Anabel Pantoja, la defensora, el pilar fonamental de la família, la Pantojista número u està embarassada. Una notícia que saltava com una bomba per a la premsa rosa i sobretot per una de les famílies més famoses de la crònica social i que, a la vegada, presenta més trames i enrenous entre els seus membres. Ella és la cosina i la neboda exemplar, pareixia a la portada de Lecturas presumint de panxa i ja hem pogut veure les reaccions d'amics i familiars, com Kiko Rivera, el seu estimat cosí que es quedava patidifús en conèixer l'arribada del nou membre, una reacció estranya que desprenia de tot menys felicitat. Però entre tota aquesta allau de felicitacions, faltava conèixer l'últim personatge clau, l'altra cosina, Isa P. 

Anabel Pantoja, Isa P i Achraf   Instagram
Anabel Pantoja, Isa P i Achraf Instagram
Anabel Pantoja i Isa P   Instagram
Anabel Pantoja a la boda d'Isa P / Instagram

La relació entre les cosines sempre havia estat exemplar, tot i els problemes de mare i filla, Anabel Pantoja sempre presumia de bona relació amb Isa P i la seva aparella Asraf, així com amb Albertito el fill d'aquesta. Totes dues es donaven suport en els platós de televisió, i cridaven als quatre vents la seva bona relació. Fins que recentment, la premsa notava un distanciament arran de la gran absència d'Anabel en un dels moments més importants de la seva cosina: la comunió d'Albertito. Fou aleshores, quan, en veure que Isa P no felicitava la seva cosina de forma pública per l'embaràs sentenciàvem el mal rotllo entre les dues, però finalment, la protagonista ha esbudellat sobre aquest mal rollo expressant el què, el com, on i per què d'aquest distanciament. 

No cal que esperem a la reacció de la cosina perquè la mateixa Isa P ha explicat que se'n va assabentar arran d'una videotrucada abans de l'esperada comunió: "Yo me entero justo ahí. Hablo con ella y me explica una serie de circunstancias que le han ocurrido, ahí me cuenta que está embarazada"  explicava la filla de la cantant. Tots sabem que no és massa expressiva, i aquest cop no ha estat menys. "Me dijo que estaba súper contenta, que le estaban llegando un montón de mensajes de todo el mundo. Hablamos de cómo iba ella y súper contenta. Yo estoy súper contenta" La mateixa alegria com si li haguessin comunicat una oferta en barres de pa. Ni ella ni el seu germà semblen estar massa eufòrics amb què la seva cosina formi una família i menys, si Isabel Pantoja seria tieta- àvia del nadó, quan no té cap mena de relació amb els seus nets. "No es que me moleste por el hecho de Anabel o mi sobrino, sino dolerme, es obvio que me duele, entenderéis, no puedo quitarle hierro como hago otras veces. Me dolería, me jodería más bien"  assegurava al paparazzi d'Europa Press.

Ara per ara, la relació està per veure, però està clar que aquest embaràs encetarà un nou embolic familiar. Anabel Pantoja té bona relació amb els tres bàndols i això pot passar factura, o a ella o al bebè. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!