Arriba el Nadal i alguns comencen a enviar postaletes per felicitar les Festes. La família reial espanyola ja té la seva. Per separat. Felip, Letícia i les nenes des dels llacs de Covadonga. Pel seu costat, els reis emèrits ens regalen un foto que és un presagi de l’annus horribilis que els espera als Borbons el 2019.

felicitacio reis emerits nadal efe

La felicitació de Nadal dels reis emèrits, amb la cara de Joan Carles desencaixada | GTRES

Qui també vol felicitar les Festes als seus seguidors és una altra reina. En aquest cas una de les reines de les passarel·les. La top model russa Irina Shayk, sempre activa a les xarxes socials, ens ha volgut dedicar una fotografia per desitjar-nos un bon Nadal. La imatge és espectacular. La model, estirada al damunt de la taula amb un body vermell d’Intimissimi i un escot d’infart. El nom del conjunt no podria ser més suggerent: Body Kissable X-mas, és a dir, “petonejable” nadalenc.

irina shayk nadal instagram

La felicitació de Nadal d'Irina Shayk | @irinashayk

Irina Shayk es va fer especialment popular a Espanya per la seva relació sentimental amb el futbolista Cristiano Ronaldo. Van estar junts durant els anys que Ronaldo va jugar al Madrid i el gener del 2015 es van separar. La model va explicar aleshores que el portuguès la feia sentir “lletja i insegura”. Però això va quedar enrere i ara ja fa tres anys que Shayk té una relació amb l’actor nord-americà Bradley Cooper, amb qui té una filla. I de Cristiano ni se’n recorda.