El coronavirus està traient el millor de moltes persones, especialment, professionals i personal sanitari o gent que es presta a ajudar els que són en factor de risc. Però també està traient el pitjor de molts altres. Toni Cantó s'endú la palma, amb un comentari vomitiu després de saber-se que la ministra d'Igualtat, Irene Montero, s'havia contagiat amb el COVID19.

Irene Montero manifestació del 8 M EFE

Efe

Són molts els que, com el polític taronja, han aprofitat per atonyinar Montero de manera miserable per haver estat tan imprudent d'anar a la manifestació del 8M, envoltada d'una multitud de dones. D'altres encara han anat un pas més enllà i han tingut la genial ocurrència de falsejar una situació viscuda per la ministra, precisament en la manifestació feminista. Allà, Montero va coincidir amb Boti García, una important activista i directora general de Diversitat Sexual i Drets LGTBI. Aquesta li regala una samarreta i ella li diu amb afecte, degut a la relació que tenen: "Le enseño la que llevo, que es igual pero con otro color, y me dice “me cago en la mar”. Però el que ha circulat és un vídeo amb uns subtítols inventats lamentables:

I qui ha emès el vídeo sense investigar mínimament la veracitat? El programa de Ana Rosa. Irene Montero, a casa després d'haver-se infectat, malauradament té a l'abast posar la tele. I s'ha mostrat indignadíssima amb el que ha vist a Telecinco i ho ha fet saber a les xarxes. Tot i que Ana Rosa Quintana ha rectificat dient que era un bulo, veure com li donaven crèdit al muntatge i l'emetien, l'ha fet esclatar:

'Estemos a la altura'... Irene Montero demana impossibles.