Ana Rosa Quintana ha decidit sumar-se a la vaga feminista d'avui 8 de març. Però la seva decisió ja ha estat qüestionada des de bon matí, acusant-la de prendre aquesta decisió empesa per les dones tècniques que té al seu programa i perquè d'altres presentadores de la competència, com Susanna Griso o María Casado, ja van anunciar que no presentarien programa. Sorprén també, que ahir digués que avui sí que hi hauria AR, i que mitja hora abans de començar, s'ho hagi pensat i hagi comunicat que no es faria El programa de Ana Rosa:

Però AR ha decidit aturar-se per un dia i ha volgut remarcar-ho amb aquest avís, que no ha satisfet els haters:

La xarxa també li recrimina que no hagin emès el programa amb Joaquín Prat de presentador, posant-hi en el seu lloc la repetició de dilluns de La voz kids i li exigeixen que a partir de demà treballi per aconseguir que les dones no hagin de sentir bajanades en el seu programa de boca d'alguns dels seus tertulians habituals:

Els haters tampoc entenen que Ana Rosa, en el programa d'ahir, frivolitzés quan el realitzador es recreava de manera descarada fent plans detallats de Lara Álvarez, que va anar a parlar de la nova edició de Supervivientes on ella tornarà a fer connexions des de la illa d'Hondures. Un concís: "Que se te ve el plumero, chaval"... Poden veure el moment clicant damunt la foto:

lara alvarez

Telecinco

Molts pensen que a la que se li ha vist el plumero, avui 8-M, és a Ana Rosa.