Moltes són les persones que es troben allunyades dels seus llocs de treball gaudint de les seves merescudes i esperades vacances d'estiu. Una d'elles és una coneguda presentadora de Mediaset, que després de diversos mesos d'intens treball ha fet les maletes i ha posat terra pel mig. Per a l'ocasió s'ha escapat de Madrid, on resideix de manera habitual per temes professionals, i s'ha traslladat fins a Catalunya, concretament la zona de la Costa Brava, on està passant uns dies visitant tots els seus bonics pobles així com les seves platges de somni.

Una escapada que, jutjant per les fotografies i vídeos que està compartint a les seves xarxes socials, li està encantat. Tant que fins i tot s'ha atrevit a anar un pas més enllà i compartir un missatge escrit en perfecte català. Una escapada estival que de ben segur no oblida i li serveix per tornar a la seva rutina amb les piles completament carregades. I és que les vacances estan per gaudir-les. Parlem d'Irene Junquera, la que al seu dia fos concursant de GH VIP i ara col·laboradora en la tertúlia esportiva El Desmarque, a Cuatro.

Perfil d'Instagram de Irene Junquera

Perfil d'Instagram d'Irene Junquera

Fa tan sols dos dies Irene Junquera revelava a través del seu compte d'Instagram que es troba passant uns dies de descans a la Costa Brava. Ho feia amb una foto seva al seu pas pel bonic poble medieval de Peratallada, situat a la província de Girona. Una captura en la qual la periodista especialitzada en temes esportius llueix una samarreta blava, uns pantalons curts marró clar i unes sandàlies. Tot això mentre posa en un bonic carrer del poble, amb terres i parets de pedra.

"Descobrint llocs que...", escriu Irene Junquera juntament amb l'emoticona d'una cara amb cors als ulls, en senyal de l'enamorada que s'ha quedat de l'esmentada localitat, a la qual mai abans havia estat i li ha encantat. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Irene Junquera

Perfil d'Instagram d'Irene Junquera

Fotografia que se suma a una altra que ha compartit amb els seus seguidors en les últimes hores. La de Mediaset, amb uns pantalons curts texans i una brusa blava, s'ha deixat fotografiar mentre camina per una de les precioses cales de la Costa Brava cap al tard. Concretament parlem de la platja d'Aiguablava, que es troba entre els pobles de Begur i Tamariu. Una estampa que la col·laboradora de televisió acompanya d'un missatge escrit íntegrament en català, en honor a la terra que tant li agrada i està visitant aquests dies.

"Petits plaers", afirma la de Cuatro juntament amb l'emoticona d'una onada. "Estàs preciosa", "Divina", "Guapíssima", "Una sirena molt bonica i simpàtica", "El català és bonic" o "Enamorat de tu" són alguns dels molt missatges que els seus seguidors l'hi han fet arribar. L'estampa de la que estem parlant és la següent:

Perfil d'Instagram de Irene Junquera

Perfil d'Instagram d'Irene Junquera

Perfil d'Instagram de Irene Junquera

Perfil d'Instagram d'Irene Junquera

Un viatge per la Costa Brava que Irene Junquera no està fent en solitari. La de Madrid, que va ser parella de l'actor Pablo Puyol amb qui va trencar a començaments del 2020, ha viatjat fins a Catalunya en companyia d'una gran amiga seva. Parlem de l'influencer Raquel López coneguda sota el nom de 'Yosoymamifit', que acumula més de 524.000 seguidors en el seu compte d'Instagram. Déu n'hi do.

Una escapada que les dos estan aprofitant per visitar tots i cadascun dels pobles de la zona com Pals, Begur o Calella de Palafrugell. I és que Catalunya té llocs espectaculars, que valen la pena ser visitats. Gairebé com el paradís. Irene Junquera ho sap i en presumeix a les seves xarxes. Ben fet. Un viatge des de Madrid que segur li ha valgut la pena. Molt. Especialment perquè allà no hi ha platja. Vaja, vaja.