Un dels polítics amb més carisma, i per a algunes opinions, amb més sex appeal, és Íñigo Errejón. Als catalans se'ls va guanyar fàcil el dia que en un míting va parlar un perfecte català, fruit dels anys viscuts a Barcelona. Ara sabem que la seva parella és catalana i parlen català en la intimitat: la periodista política de La Sexta Glòria Mena. Han estat enxampats junts per primer cop per un fotògraf del digital ESdiario de vacances a La Rioja. Mena és tarragonina i cobreix Podemos per la cadena del Grup Planeta. 

gloria mena la sexta

La Sexta

Diu el digital "Su buena relación personal es conocida desde hace tiempo, si bien el dirigente comunista ha sido siempre muy reservado en los referente a sus relaciones personales: solo trascendió la que mantuvo con Rita Maestre y se le relacionó con la modelo rusa Natasha Filomenko".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Íñigo Errejón (@ierrejon) on

Qui és Glòria Mena? Va néixer a Amposta fa 33 anys, treballa a La Sexta a la redacció de política des de 2013. i la seva telegènia, marca de la casa, l'ha fet presentar els informatius de cap de setmana quan ha faltat l'habitual Cristina Villanueva. És tan discreta que té els perfils de xarxes socials tancats i barrats, només per als qui ella accepta. Estrany en un periodista, lògic si és la parella del possible president de la Comunitat de Madrid.

gloria Mena la6

gloria mena la 6

La Sexta

La Sexta té relacions especials dels seus reporters amb els partits que cobreixen: el que cobria el PP ha fitxat de número 1 per Màlaga a les llistes i la que cobria Podemos és parella sentimental d'Errejón. O el rosse fa el carinyo o costarà creure's com informa aquesta cadena amb tant conflicte d'interessos.

-----

PD: Els estudians de la UAB li cantaven a Glòria Mena Boig per tu

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat