Polònia  s'ha tornat a superar. Tothom parla del nou número musical del programa però tapa el gag més agosarat del dijous: Inés Arrimadas com una choni d'extraradi als autos de xoc. Abans van fer (i abusar ) dels números musicals, que sempre donen audiència. No hi ha setmana que no cantin i només alguns assoleixen l'altar dels recordats. Aquell Artur Mas coreà del Gagnam Style perdura a les nostres ments... fins ara. L'ha substituït al cantarella de Rosalía que se'ns ha ficat dins: Malamente. Era d'esperar que en una reunió de guionistes sonaria i dirien: qui pot fer de Rosalía? El català de Súmate i ERC Gabriel Rufián i el seu deix, amb un imprescindible Joan Tardà fent els cors. Líder d'audiència per sobre de GH VIP i de la selecció Espanyola: un 22,7% i programa més vist del dia. Aquest és el videoclip que tenim clavat al cervell: Lentamente.

Però l'èxit del videoclip, dels millors en 10 anys de Polònia, no eclipsa la dosi setmanal d'Inés Arrimadas. Les baralles al Parlament han passat factura i l'entrevista agressiva de Vicent Sanchis no podia quedar-ne fora. Solució? Ajuntar-ho tot en un indret perfecte per les baralles d'extraradi: els autos de xoc. Carlos Carrizosa de Cs va dir-li a Roger Wagensberg d'ERC "Nos vemos en la calle" com si en lloc del Parlament fos una sala de billars. I aquest context quillo, quinqui i choni el recull a la perfecció Polònia, incloent Vicent Sanchis en els autos de xoc per allò de que no sembli que només disparen a una banda.

arrimadas xoc

TV3 (Clica la foto per veure el vídeo)

Abans Polònia insisteix amb un altre musical amb Beat it de Michael Jackson i una lluita de bandes entre JxCat i Cs. Crítiques arreu: que no estan al mateix nivell, que on és ERC o si ho ha ideat el cap de premsa d'ERC.

Arrimadas és un dels personatges que no falta mai perquè dona molt de joc. La convenció és que tothom entendrà que no és la política sinó una actriu que fa un personatge de ficcióPolònia mai no agrada tothom i per això són bons. I líders.