El Ple del Parlament de la no DUI encara belluga. D'entre totes les imatges d'aquell moment històric, el periodista esportiu Pipi Estrada n'ha triat una. El moment en què la càmera enfoca la cap de l'oposició a Catalunya asseguda al seu escó i la seva faldilla li juga una mala passada i ensenya una mica de cuixa. Aquesta nimietat l'aprofita l'exparella de Terelu Campos per publicar un tuit que entra en el selecte grup de piulades eliminades pel seu autor per fastigosament sexistes. Malgrat que ja no la trobem a les xarxes, l'hem recuperat. Jutgin el bon gust d'un senyor que es fa dir Pipi:

tuit estrada

El joc dels números sexuals és tan evident que evitem reproduir-lo. Estrada, que també és famós per haver sortit despullat a portades de revistes exhibint el que anomena "pipón", ha hagut de disculpar-se amb Inés Arrimadas, amb Albert Rivera i amb la Humanitat sencera:

Pipi Estrada  GTRES

Després que una senyora fos acomiadada per piular desitjant que la política de Ciutadans fos violada en grup, què farà el cap de Pipi, Josep Pedrerol? Estrada podrà seguir guanyant-se la vida prestant la seva imatge a unes píndoles per augmentar el vigor masculí. De fet va ser un dels convidats del Saló Eròtic de Barcelona on va coincidir amb Leticia Sabater. Estrada va preferir altres companyies:

 

Con buena gente la vida es más agradable !!

A post shared by Pipi Estrada (@pipi_estrada) on

No cal dir que li han plogut les crítiques: sexista, masclista, misogin o porc són els adjectius més reproduibles. El seu c.v. és per apretar a córrer: conseller a Mujeres y hombres y viceversa, exparella d'actriu porno, mà dreta de José María García... Pipi ha retuitejat Carina Mejías, una altra política del partit taronja, per fer-se perdonar la cosificació d'Arrimadas. No ha colat.