Inés Arrimadas ha anat a El Objetivo d'Ana Pastor. I la seva entrevista ha estat un toma y daca constant entre entrevistadora i entrevistada. Un a ver quien puede más de manual, amb la política fugint d'estudi i la presentadora intentant, sense èxit, reconduir la situació. Saben allò de "'¿A dónde vas? Manzanas traigo'?", doncs això. Mentre Ana Pastor li feia preguntes, Arrimadas responia el que li venia de gust. Un diálogo para besugos irritant que ha tingut un moment àlgid.

pastor i arrimadas

Ana Pastor i Inés Arrimadas (La Sexta)

La líder de Ciutadans es posa la capa de Gandhi per reclamar que en aquest país hi ha massa crispació i que ella no combrega amb aquesta política... Que le cansa... Els espectadors, amb els ulls com a taronges. La hipocresia, per no dir, la barra que demostra Arrimadas és de les que fan època. Algú que ha fet de la crispació el seu modus vivendi, omplint-se la boca demanant que els partits deixin de banda els retrets, l'agressivitat verbal i gestual i la política de la confrontació. Té nassos que ara ella, que per alguna cosa té l'honor de ser la montapollos, vagi de digna. La xarxa, indignada:

"A veces me da vergüenza el espectáculo del Congreso. Sobran garrotazos y falta diálogo", diu Arrimadas...

Senyores i senyors, amb vostès, una representació fefaent de què és el cinisme.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat