A l'agost no hi ha Ple al Congrés dels diputats però ses senyories es reuneixen en petit comité a la Comissió Permanent, una reproducció a petita escala del Ple, pels afers urgents que no poden esperar al setembre. Aquesta setmana es tractava una sol·licitud de Ciudadanos: la compareixença del president del govern per valorar si, com afirma Inés Arrimadas, el ministre de l'Interior va provocar violència contra ella el Dia de l'Orgull Gai. El millor va ser com va votar en contra el portaveu del PNB Aitor Esteban:

Al minut 0:47 del vídeo el diputat basc mata Arrimadas. Aitor Esteban: "Sinceramente veo ganas de generar, un conflicto donde no hay caso. Ganas de generar un pollo más, por decirlo así. La portavoz de Cs llama 'banda' a otros diputados. Es contradictorio. Pero tienen un informe interno de la estrategia del follón felicitándose de sus 'actos especiales'. Tengo sospechas que quieren generar un pollo más". El millor és que en pronunciar-se la paraula "pollo" el realitzador del senyal televisiu del Congrés enfoca Arrimadas, coneguda a les xarxes com "la montapollos" i ella posa aquesta cara:

ARRIMADAS POLLO MAS CONGRES

Señal insitucional Congreso

Les xarxes aplaudeixen Aitor Esteban, el nou Tardà a la tribuna, "perdoneu però algú ho havia de dir":

Arrimadas ho té magre per seguir semblant que no fa el que fa buscant el conflicte. La seva solució per dissimular ha estat clonar-se:

arrimadas i roldan efe

EFE

Lorena Roldán està cursant Primer d'Arrimadas. Encara li queda per arribar al nivell de la mestra.