L'incendi que crema al sud de Catalunya està fent que Ciutadans caigui en el més absolut dels ridículs. Ja és trist que a la desgràcia del foc hi hagi de sumar-se les brases del rèdit polític taronja. Primer Toni Cantó i ara Inés Arrimadas o Juan Carlos Girauta han atacat a la ministra portaveu per dir això:

Isabel Celaá: "El Ejército español y la Unidad Militar de Emergencias (UME) están trabajando codo con codo con los servicios de la Generalitat para acabar con un incendio que se da en el territorio catalán español". Tots els ciutadans de Catalunya, i part dels espanyols com Celáa saben que hi ha territoris de parla catalana fora d'Espanya. Dos que vivien a Catalunya, Arrimades (Madrid) i Girauta (Toledo), demostren que la distància atrofia la memòria:

arrimadas efe

EFE

Girauta

@GirautaOficial

La xarxa ja no se sorprèn que la "part catalana" de Ciutadans manipuli els mapes lingüístics que tota la comunitat científica admet:

L'últim tuit és el millor, el que explica exactament què és Ciutadans. La ministra parla que els dos governs, central i de la Generalitat, treballen colze amb colze per sufocar el foc i a Arrimadas només li interessa la part dels territoris. Foc? Perquè n'hi hagi cal un o una piròmana.