Espanya té grans presentadors. No només Josep Pedrerol, Carlos Sobera i Jesús Vázquez són tres que estan a la cúspide, també Sandra Barneda, Jorge Javier Vázquez, Sonsoles Ónega o Helena García-Melero, en el panorama català, estan a l'alçada. Tanmateix, l'auge d'Atresmedia està fent que totes les mirades apuntin allà. Antena 3 i La Sexta estan marcant últimament molt bones xifres. Allà tenen brillants moderadors. Cristina Pardo, Pablo Motos, Matías Prats, Susana Griso... i sí, Iñaki López.

Iñaki López L6
Iñaki López L6

El presentador de La Sexta, que està al capdavant de 'Más Vale Tarde' en aquesta temporada juntament amb Pardo, s'ha de retirar temporalment de la televisió. No li queda cap altre remei que seguir els consells mèdics i parar un temps, com tantes i tantes vegades ha fet Rafa Nadal al món de l'esport. Li toca descansar, tal com va expressar ahir en un escarit comunicat que va deixar preocupats els seus seguidors: "Ahir, en aquesta sanitat pública que tant ens cuida i que hem de defensar, em van trobar una molèstia que em tindrà un temps parat. Afortunadament, compto amb un equip de mims i cures que cap companyia d'assegurances no podria igualar. Us veig aviat".

Iñaki, que estarà una temporada cuidat per la seva dona i també fenomenal periodista Andrea Ropero, no tindrà relleu en el programa. Doncs serà la mateixa Cristina Pardo la que ocuparà la seva plaça, conduint aleshores ella sola el format de tardes de La Sexta.

Iñaki López i Cristina Pardo L6
Iñaki López i Cristina Pardo L6

Suport incondicional dels seus companys

El bo de la tele és que si saps treballar-te les amistats aquestes no et fallaran. Iñaki és un bon tipus i no un escurçó i és per això que només rep respostes d'afecte i amor per part dels seus camarades televisius. Professionals del sector com  Ion Aramendi (també basc de soca-rel), el catalaníssim Jordi Évole, Roberto Leal, Luis Larrodera (el que posava la veu en off a 'Ven A Cenar Conmigo'), Julia Otero o Sandra Sabatés ja li han mostrat el seu suport, mentre que altres prestigiosíssims rostres de l'star-system espanyol ja li han enviat el més especial dels records. Pancho Varona, Judith Mateo, Santiago Segura o l'exjugador de bàsquet Alex Mumbrú ja li han manat un missatge de suport.

Un nou fill

Andrea Ropero i Iñaki López ja tenen un fill en comú (Roke), però ara estan esperant el segon d'ells. No se sap encara el sexe, però sí que naixerà aproximadament a finals de primavera o a començaments d'estiu. I és que va ser el passat mes de desembre quan els presentadors van anunciar que tornaran a tenir un nadó i que la família augmentarà. Són espaterrantment macos, pel que el seu fill o filla és impossible que no surti igual de bonic o bonica que ells. Pur amor!