Andrea Janeiro viu una paradoxa: és una de les persones més populars d'Espanya com a única filla de Belén Esteban però un jutge li concedia l'anonimat per no ser perseguida pels paparazzi. És evident que la filla de Jesulín de Ubrique i la princesa del pueblo no és una persona anònima però viu allunyada de tot el que envolta els famosos a Espanya: ha marxat a estudiar al Regne Unit i a treballar als EUA i no vol saber res de la fama. Belén Esteban ha saltat aquesta tarda de dimarts al nou Sálvame de Ten quan ha vist què ha fet la seva enemiga Alicia Senovilla, la presentadora amb qui va començar a fer TV fa 24 anys a Antena 3 a un matinal anomenat Como la vida. Van passar d'estimar-se com germanes a odiar-se. I ara Senovilla s'ha venjat emetent al seu programa nocturn del cor Juntos de Telemadrid imatges d'Andreíta:

Andrea Janeiro Telemadrid
Andrea Janeiro Telemadrid
Neguen a Andrea la condició de filla de Belén, Telemadrid
Neguen a Andrea la condició de filla de Belén, Telemadrid

Belén Esteban s'ha encarat a Senovilla recordant que la noia no té les xarxes socials obertes, no ha concedit cap entrevista, no ha acceptat diners de cap exclusiva i a diferència de la seva germana petita Julia Janeiro, no viu de ser famosa. Ha amenaçat Alicia Senovilla per emetre imatges de la noia quan la considera una persona anònima. La guerra ha arribat  a les cadenes, ja que Ten ha penjat un cartell on anomena Telemadrid "La tele de la fruta" que en termes d'Isabel Díaz Ayuso, responsable de Telemadrid, equival a acusar la TV madrilenya de ser una "filla de puta". Van forts encarant-se amb els seus enemics. Alicia Senovilla no vol d'oponent la temuda Belén Esteban. Li té tanta por que en els esquers de Telemadird sobre la noia la defineixen com "La hija de Jesulín de Ubrique". És una covardia perquè en primer lloc Jesulín no té una filla, en té dues, i en termes del món del cor és molt més coneguda Belén que el torero, i sobretot perquè Jesulín no ha exercit mai de pare i Belén és la mare total: "Yo por mi hija ma-to". Andrea és abans filla de Belén.

Alicia Senovilla amb una foto al clatell d'Andreita, Telemadrid
Alicia Senovilla amb una foto al clatell d'Andreita, Telemadrid

El programa no aporta cap novetat: "Andrea no trabaja, estudia Márketing, saca buenas notas pero no ha elegido ninguna Universidad española". És una autèntica estafa de programa, per no dir no saben ni si té parella, ni on viu ni res de res. Només emeten fotos antigues, algunes pixelades i altres no, sense solta ni volta. Alicia Senovilla no bada boca, es limita a llegir, molt malament i nerviosa, el dona pas al telepròmter i deixa que els tertulians es moguin en llocs comuns sense aportar res de res. Belén Esteban entra en còlera a Ten per fet d'haver utilitzat imatges de la noia i amenaça de reobrir la guerra amb Senovilla que, com bé sap, perdrà.

Les primeres fotos d'Andreita d'adulta

Al concert de Rosalía al Mad Cool es va omplir de famosos com Belén Esteban.  Només una cara es va mantenir oculta: la filla de Belén Esteban. Andrea Janeiro no volia sortir als mitjans i és la manera que els fotògrafs professionals la retratin, però va tapar-se la cara o va sortir d'esquenes, amb la seva brusa lila que deixa les espatlles a l'aire:

andrea janeiro belen esteban concert rosalia GTRES

andreita janeiro i belen esteban gtres

Andrea i Belén de concert, GTRES

Però finalment ha passat el que havia de passar. En un concert amb 50 mil espectadors era impossible mantenir la cara més buscada oculta, la foto més preuada: Andrea Janeiro en primer pla sense tapar-se i de cara, la d'una jove  com tantes:

andrea janeiro cara gtres

belen esteban jesulin ubrique gtres

La filla i els pares,GTRES

Aquesta és la família sencera: el pare Jesús Janeiro, la mare Belén Esteban i la noia adulta que viu a l'estranger i que van tenir fa 24 anys, Andrea Janeiro Esteban. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!