Avui fa deu anys que Espanya va guanyar el Mundial de Sud-àfrica. Un moment que va passar a la història pels seguidors de la Roja dins i fora del camp. Quan va acabar el partit, l'aleshores capità de la selecció i porter Iker Casillas es va apropar al micròfon de la periodista Sara Carbonero. Telecinco retransmetia el partit i ella portava la veu des del peu de camp i els vestidors. Carbonero li va preguntar per les primeres emocions després d'haver-se proclamat campions del món i el final d'aquesta història ja el sap tothom: un petó apassionat i carregat d'amor entre els dos.

 

Precisament, l'estiu del 2010 era l'inici de la seva relació i encara no sabien que la vida els esperava ser pares de dos fills: Martín i Lucas. En Lucas encara és massa petit, té 4 anys, però en Martín ja comença a entendre millor les coses. Als seus 6 anys ha vist el moment del petó dels seus pares. Ho hem sabut perquè el mateix pare, Iker Casillas, ho ha reconegut en una entrevista a Onda Cero. La reacció de la criatura? No parar de riure. De fet, admet que han vist abans el moment del petó que la mateixa final del partit, que encara no han estat capaços de seguir de principi a final.

Casillas treu ferro a l'anècdota: "No tenen temps de comprendre les coses. Excepte algunes finals a Portugal, no han estat capaços de fer el seguiment de la meva carrera, no crec que ho puguin entendre encara". Normal, són petits però de ben segur que d'aquí uns anys demanaran que els ensenyi les seves millors parades. Aquest dissabte, 11 de juliol de 2020, es compleixen 10 anys del primer Mundial que va aconseguir la selecció espanyola en la història. Andrés Iniesta va marcar el gol de la final contra Holanda i es va convertir en llegenda.

Foto fills carbonero casillas

Una imatge dels fills de Sara Carbonero i Iker Casillas abraçats