Aquest any fa una dècada que Iker Casillas va aixecar per primera vegada la copa de campions del món. També fa 10 anys d'un dels millors moments televisius, el petó de l'ex futbolista amb la seva actual parella Sara Carbonero.

Després del rumor que ha estat tendència aquests dies sobre una possible separació de la parella, ara Casillas s'ha comprat un pis al centre de Madrid en el que només apareix ell a les escriptures, un moviment molt estrany que ha desencadenat diversos rumors de ruptura.

La impressionant propietat es troba al mateix centre de Madrid. Segons informa la revista 'Diez Minutos', està situat a una de les millors zones de la ciutat, al davant del temple de Debod, al districte de Moncloa.  Té 300 metres quadrats i un valor de 3 milions d'euros

Exactament, el pis es troba al carrer Pintor Rosales, pel que seria veí de la model Eugenia Silva i del cineasta Pedro Almodóvar.

Iker Casillas acaba de realizar una importante inversión inmobiliaria detailPis de Madrid que ha comprat Iker Casillas. | EuropaPress

Així són els pisos veïns que tindrien un gran semblant amb la nova compra de l'exfutbolista:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugenia Silva (@eusilva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugenia Silva (@eusilva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugenia Silva (@eusilva) on

Tot i això, ja són diverses fonts qui confirmen que la parella segueix vivint la seva vida de somni ara que han tornat a Espanya. De fet, hem pogut veure com l'ex reportera està passant uns dies a Navalacruz, el poble de Casillas.

sara carbonero

sara carbonero2

Fotos de Sara Carbonero al seu Instagram. | @saracarbonero