És oficial. La llista de cosins de Felip és gairebé igual o més extensa que totes les amants que Joan Carles ha tingut al llarg de la seva vida. Si fa poc descobríem Beltrán Lozano, de 27 anys i que treballa com a model, ara hem conegut a Ignacio de Borbón. Un jove de 20 anys, molt prim, d'ulls clars i que també es guanya la vida fent de maniquí. Els dos estan contractats per l'agència catalana Francina Models. Això sí, Lozano ho fa a Espanya mentre que Ignacio ho fa a l'altre punta del món, a Corea.

Felipe, GTRES

Felipe, GTRES

Solter, amb estudis fins a batxillerat i de personalitat "normal i humil" són alguns dels trets que més defineixen Ignacio. Així ho explica ell mateix per a l'entrevista que ha concedit al portal Vanitatis. "Sé la importància que té el meu cognom i estic molt orgullós d'ell", assegura el jove de cabell ros, qui des que viu sol al país asiàtic valora molt més "tenir la roba neta i el menjar preparat". Abans li feia la seva mare, confessa. Aquest és Ignacio:

Una entrevista on el jove en cap moment parla del seu cosí, encara que llunyà, Felip, ni de Joan Carles i els escàndols pels quals ha hagut d'escapar-se als Emirats Àrabs. Com a dada rellevant diu que abans de ser model, té 20 anys, va treballar en diferents organitzacions benèfiques i també com a dependent. No especifica on. Tot molt clar, fent honor al seu cognom: Borbón.