El periodista i escriptor català, Enric Calpena, molt respectat a Catalunya, no ha volgut ser menys i també s'ha afegit a les nombroses felicitacions que Felip ha rebut en motiu del seu aniversari. El dissabte 30 de gener el fill de Joan Carles va complir 53 anys i Calpena, a través de les xarxes, li ha enviat un brillant missatge que segur li ha fet molta il·lusió. No és per a menys. Enric, com a bon escriptor, cuida molt les seves paraules i sap el que diu.

Enric Calpena periodista - Sergi Alcazar

Enric Calpena, Sergi Alcazar

Dissabte 30 de gener, pocs minuts faltaven per la una del migdia quan Calpena, professor a la Universitat Ramón Llull de Barcelona, va enviar un missatge ple d'afecte al marit de Letizia. Valent-se de l'etiqueta 'felicitats majestat', per assegurar-se que les seves paraules no passarien desapercebudes per a Felipe, el periodista va escriure el següent: "I el proper any, a celebrar-ho amb tota la família instal·lats per sempre a Abu Dhabi ". CDC. Clar, directe i concís.

I és que Felip, aquest any, no ha pogut celebrar el seu aniversari com a ell li hagués agradat. A la crisi del coronavirus, es suma l'absència del seu pare, fugat als Emirats Àrabs, des de fa mesos, agost del 2020, per no fer front a tots els escàndols econòmics que té damunt la taula. No són pocs. Un aniversari que de cares al 2022 segur serà diferent. Els experts en salut preveuen que la situació sanitària millori i es pugui viatjar. Calpena ho té clar: que Felip i la seva família facin les maletes i vagin a veure a Joan Carles. Això sí, amb bitllet d'anada. No de tornada.