Una vegada més, Ana Rosa Quintana ha fet gal·la del profund odi que sent cap a Carles Puigdemont i el molt que li agrada la monarquia, malgrat els escàndols que esquitxen a l'emèrit, Joan Carles, fugit als Emirats Àrabs des de l'agost del 2020. En motiu de l'entrevista que Pablo Iglesias va concedir a La Sexta diumenge 17 de gener per la nit, la del matinal de Telecinco ha aprofitat per dir la seva, carregant durament contra Puigdemont i lloant fins a dir prou la figura de Joan Carles. Què ha dit?

Ana Rosa Quintana, Telecinco

Ana Rosa Quintana, Telecinco

"El que va fer Puigdemont és igual de reprovable que el que va fer Joan Carles? Doncs no hi estic d'acord". Aquestes han estat les paraules de Pablo Iglesias que han incendiat més que mai a Ana Rosa Quintana. "És igual fer un cop d'estat o carregar-se la constitució perquè aquí només importa quan hi ha diners pel mig", ha dit la de Mediaset contra el polític català exiliat a Bèlgica. "Joan Carles no ha fugit, ha marxat", ha afegit Quintana, en relació amb el Borbó de 83 anys.

Ana Rosa Quintana, Telecinco

Ana Rosa Quintana, Telecinco

Un discurs, carregat d'odi contra Puigdemont, que Ana Rosa ha seguit de la següent manera: "El rei pot ser que no torni, però ningú l'ha expulsat, no està exiliat i vindrà quan li sembli. Però si Puigdemont posa un peu a l'Aeroport del Prat el detenen demà mateix". Unes duríssimes paraules a les que s'han sumat alguns dels seus tertulians, dient que el polític català viu com un autèntic milionari pel fet d'estar instal·lat en una casa que té 500 metres quadrats. Això sí, ningú ha fet menció a l'enorme mansió que Ana Rosa Quintana té en una luxosa i elitista urbanització ubicada al nord de la capital. Curiós.