Si us plau, que TeleMadrid no deixi d'emetre el programa Vuelta al cole. I si us plau, que els responsables d'imatge dels partits de dretes continuïn enviant-hi allà els seus representants. No hi ha polític de Cs o PP que no faci el ridícul responent a les preguntes que els hi formulen els nens d'una classe. Martínez Almeida i el seu hit sobre Notre Dame va donar el tret de sortida. I ara li ha tocat a Ignacio Aguado.

aguado2

@ignacioaguado

El vicepresident de la Comunitat de Madrid s'ha fet viral ara per una visita que va fer el passat mes d'octubre a nens de 9 anys. El dirigent de Ciutadans va haver de respondre a dubtes existencials dels menuts com per exemple, una de les grans preguntes que fan els fills als seus pares a segons quina edat: D'on venen els nens? La resposta és de vergonya aliena. Dos dibuixets de nen de P3, un home i una dona, un cor al mig i una frase pròpia de Pocoyó: “Pues mira: aquí está papá, aquí está mamá. Se quieren, quieren formar una familia. Y viene un niño. Uno como vosotros. Pero viene, sobre todo, del amor de dos personas que se quieren. Eso es lo más importante para tener un niño: que haya amor y que se quieran los padres”...

Però els nens no estaven disposats a empassar-se sopars de duro. “Lo has explicado con muy poco detalle”, “Si no lo supiese, con la explicación que ha dado serían en plan: ah, pues los bebés nacen cuando un chico y una chica se quieren y de repente aparece un bebé por magia”, “La verdad es que no sabía cómo decirlo muy bien y al final dijo: amor, si hay amor hay niño”, va ser la valoració dels nens després de la visita d'Aguado. La xarxa no ha estat tan diplomàtica com ells:

Queda clar que Aguado no sap explicar d'on venen els nens... El que tampoc ens expliquem la ciutadania és d'on venen segons quins polítics.