Les televisions solen manar sempre, també a les Campanades, però Twitch no perd força últimament. Ibai Llanos és el millor dels millors allà i es dispara cada vegada que fa un directe. És tan bo que sap fer tot el que la resta de cadenes convencionals no saben, volen o poden fer. Basant-nos en un tweet d'un usuari, us donarem tres dades que parlen per si soles. Tres coses que va fer Ibai durant la retransmissió d'ahir que no van fer ni TVE, ni Antena 3 ni Telecinco ni les seves cadenes derivades. Tampoc les televisions autonòmiques. Llanos és únic:

Ibai, Igartiburu i Ramón Twitch
Ibai, Igartiburu i Ramón Twitch
Llenguatge de signes

Potser va ser el major dels encerts del streamer més conegut d'Espanya. Comptar amb una persona que domina la llengua de signes perquè els sordmuts també puguin celebrar el raïm. En ocasions com aquestes, a la gent sorda i la gent muda se'ls tracta com a marginats. Televisions públiques com TV3 i TVE haurien de posar un traductor per a ells. Doncs bé, allà estava un treballador d'Ibai perquè els sordmuts i les sordmudes poguessin celebrar el raïm en les mateixes condicions que la resta de la ciutadania.

Twitch Lengua de signes Ibai
Twitch Lengua de signes Ibai
Igartiburu i Ramón

Ibai sap donar on fa més mal. Televisió Espanyola va decidir aquest any per primera vegada en molt temps no comptar amb la presentadora més famosa de les Campanades -amb el permís de Pedroche- i Ibai va aprofitar l'ocasió. Igartiburu i el seu inseparable Ramón García van fer història a Twitch per primera vegada.

Igartiburu Stories IG
Igartiburu Stories IG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ibai (@ibaillanos)

Des de la Puerta del Sol

La majoria de cadenes van apostar per unes Campanades des de la Puerta del Sol de Madrid, un dels llocs més emblemàtics de la capital d'Espanya. Telecinco, tanmateix, no va poder dir el mateix. Risto Mejide i Mariló Montero van estar excelsos, però no van presentar des d'aquest mític enclavament. Ibai, sí.

Tres dades, tres claus, per les quals molts usuaris diuen que les d'Ibai han estat les millors Campanades amb què han entrat de ple a 2023. Bon any!

Campanades Ibai Twitch
Campanades Ibai Twitch