El primer tema de debat de 2023 han estat les indumentàries i les simbologies de les Campanades de totes les televisions d'Espanya. Molta expectació hi havia especialment per veure el 9è vestit de Campanades de Cristina Pedroche, des que comencés a presentar-les el 2014 al juntament amb Frank Blanco. Les havíem vist de tots els colors, però aquest any s'ha emportat la palma. La palma, això sí, per malament. Confiàvem en un look amb molt de glam i a l'altura del nou any. Tanmateix, independentment que a nosaltres ens hagi agradat o no, cal dir que Twitter l'ha suspès. La gran majoria dels internautes han flipat amb el "vestit" grotesc de la Pedroche. Representava un colom de la pau, però semblava un ninot dels Sants Innocents. Aquí algunes de les reaccions més pintoresques:

Aquest últim és bo, però l'autor no sap escriure en castellà. És un zero a l'esquerra:

L'enquesta que enfonsa Cristina Pedroche

Li tenim una estima tremenda a Cristy, però aquesta enquesta és demolidora. La proporció és d'1 aprovat per cada 10 suspensos. Uffff:

Imitacions estrambòtiques

Altres dels milions de fans de la presentadora de les Campanades no van dubtar a imitar-la. A mode de riure, és clar:

Chicote no sap on posar-se

El presentador de 'Pesadilla en el Paraíso' sap que a les Campanades de 2023 ell és l'home gerro. Està allà per complir la quota 50-50 i és el convidat de pedra sempre. Ahir li va quedar la cara desdibuixada quan Pedroche va mostrar el seu vestit: ens representa.