Ibai Llanos és expert en crear macroesdeveniments de les idees més esbojarrades. És un dels streamers més coneguts arreu del món, i la clau del seu èxit és precisament aquesta, ha aconseguit reunir a celebrities, cantants internacionals i VIPs del futbol en esdeveniments com La Velada del Año. El famós combat de boxa no és l'únic format que ha catapultat a l'èxit, l'any 2022 es feia soci de Gerard Piqué per crear la Kings League, una lliga de futbol formada per equips de streamers i youtubers d'èxit. El format arrencava el juliol d'aquell mateix any i la resta és història. Començava com un format d'entreteniment i esports per als seus seguidors i ha acabat travessant l'oceà fins a arribar a Mèxic, amb una copa del món i una celebració tan històrica, que ha acabat amb un jet-lag important. Atents.

Ibai Llanos hospital  / Instgram
Ibai Llanos a l'hospital després d'arriscar-se amb el picant a Mèxic/ Instagram
Ibai Llanos / Instagram
Ibai Llanos amb el trofeu de la Final Four després de la victòria del seu equip Porcinos FC / Instagram

L'equip al complet de la Kings League viatjava fins a Monterrey, Méxic, per disputar el torneig mundial entre els equips més famosos de la lliga com el XBuyer Team, els Saiyans FC, el G3X FC i el Porcinos, l'equip presidit per Ibai Llanos. Tots ells emprenien un viatge que va començar amb el peu esquerre, i és que a l'hora d'adaptar-se a la gastronomia, el streamer i alguns dels altres participants van tenir problemes digestius amb el picant. Així mateix, ho relatava el president de Porcinos, amb unes imatges i un tweet que preocupava als seus seguidors... "Jodido en un hospital mexicano, me acaban de pinchar en el culo y no puedo ni sentarme. No vuelvo a tomar picante en mi puta vida, paradme si me veis haciéndolo" Finalment tot quedava en un ensurt i després d'una passa col·lectiva, se celebrava la gran final que guardonava Porcinos, l'equip d'Ibai Llanos. 

Ibai Llanos cadira de rodes  / Chance Europa Press
Ibai Llanos mig adormit després d'arribar amb cadira de rodes a Barcelona / Chance Europa Press
Ibai Llanos cadira de rodes   TikTok
Ibai Llanos, en cadira de rodes a l'aeroport / TikTok

El streamer presumia de trofeu amb orgull i satisfacció, però el que havia de ser un viatge de tornada victoriós, es convertia en un autèntic malson. Ibai Llanos arribava a l'aeroport de Barcelona en cadira de rodes i mig adormit, la premsa i tots els fanàtics es quedaven sense alè en veure el seu estat i, mentre el seu acompanyant tan sols assegurava que tenia febre, tota la gent no parava de gravar-lo per publicar l'angoixa del moment. Com era d'esperar, el vídeo aviat s'ha viralitzat per la xarxa i, finalment, unes hores més tard el streamer s'ha pronunciat al respecte. "La verdad es que la celebración de ser campeones del mundo se me fue de las manos, tengo que reconocerlo, la fiesta de Monterrey me mató, habíamos sido campeones del mundo, acabábamos de ganar un millón de dólares, y bueno, la noche mexicana esconde locuras" 

Ibai Llanos va pagar cara la victòria amb una festa per desfasar que li va passar factura, tal com diu la cançó "Noches de desenfreno, mañanas de ibuprofeno" . Ara bé, després de confessar públicament la ressaca que portava a sobre, el youtuber també ha volgut remarcar la situació tan desagradable que va viure a l'aeroport. "También diré algo que es surrealista, iba en la silla con los ojos cerrados y vienen medios de comunicación a hacerme preguntas y preguntarme por cosas y luego gente alrededor grabándome, efectivamente señores la realidad ha superado a la ficción, esto es peor que Black Mirror, se nos ha ido completamente la cabeza, se tiene que quitar el Internet ya eh, tenemos el cerebro achicarrao pero a otro nivel" 

Les imatges parlaven per si soles, el seu estat de salut era crític i la festa se li'n va anar de les mans. Després de trencar el silenci i aclarir la situació, el streamer recuperava el seu humor per X, on publicava frases com: "lo de que me acaban de exposear mi truco para no sacarme fotos es algo que me toca las pelotas" Però no, el que li ha passat a Ibai són les seqüeles d'una nit de descontrol. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!