Fa ja més d'un any que els camins de Shakira i Piqué es van separar. La consolidada relació de dotze anys, amb algunes crisis importants, es va trencar per sempre i per sorpresa per a la premsa i els seus seguidors. La colombiana estava plenament enamorada del català, però ell no tant. Segons Jordi Martín, l'exfutbolista havia estat amb diverses dones mentre mantenia una relació amb l'artista, tanmateix n'hi va haver una que li va cridar poderosament l'atenció. Es tracta de Clara Chía, el seu nou amor. Mentre aquest ha obert les portes a una nova relació, Shakira ha tancat el seu cor temporalment.

Ara per ara Shakira no pensa en l'amor. Ella està centrada en els seus fills, la seva família i la seva carrera discogràfica, que ha reprès, per la porta gran. Quatre èxits en menys de sis mesos. Però hi ha algú molt especial per a ella que s'ha bolcat al 100%. Es tracta ni més ni menys que del seu inseparable germà Tonino.

 Tonino efe
Tonino efe

Tonino Mebarak no només és el germà de Shakira, també és el seu representant i confident. Ambdós estan molt preocupats per la salut de William Mebarak i pel recent ingrés de Nidia Ripoll, la mare de la colombiana.

Tonino Mebarak prepara la tornada de Shakira a Miami

Shakira desitja deixar enrere com més aviat millor Barcelona, però ja ha passat un any des de la seva ruptura i encara segueix a la ciutat comtal. Per Nadal va ser l'ingrés del seu pare el que va llastar el seu viatge, i ara ha estat el de la seva mare. Abans d'aquest últim esdeveniment, la cantant tenia pensat anar-se'n per sempre en Setmana Santa, però no serà possible. Així que Milan i Sasha acabaran el curs escolar a Barcelona, com desitjava Piqué.

tonino shakira efe
tonino shakira efe

Tonino, el suport més important de Shakira, no és germà de mare, tan sols de pare. No obstant això, estima Nidia com si fos una mare més, i és que William porta casat amb ella quatre dècades. El representant de la de Barranquilla és fruit de la relació entre William i Lucila Otero. Van tenir un total de nou fills, encara que el més gran va morir amb tan sols 19 anys en un accident de trànsit.

El germà de Shakira és qui va començar a sospitar de Piqué. No es fiava de les seves sortides nocturnes, i ja es parlava d'una infidelitat. Des de la ruptura, Tonino passa més temps amb la seva germana. S'ha establert a casa seva, ja que ell no vivia a Barcelona, només l'acompanyava en els concerts. En realitat, Tonino resideix a Miami, i és qui està preparant la tornada de Shakira, Milan i Sasha.