Nova mostra d'odi antiindependentista a Espanya. L'usuari d'un gimnàs de Salamanca compartia la bretolada d'uns ultres i clients del centre, que celebraven Halloween d'aquesta forma tan desagradable: amb un ninot penjat cap per vall, una bandera espanyola i un cartellet 'informatiu': "Era un puto CDR". L'establiment, amb qui ens hem posat en contacte des d'EN Blau, va retirar-lo tan bon punt com el van detectar, i ha condemnat el mal gust dels autors de la bestiesa. "Rogamos disculpen las molestias, esos rollos no van para nada con nosotros y estamos profundamente disgustados ante el aluvión de críticas recibidas. No creemos que sea plato de buen gusto bromear con estas cosas con todos los problemas que está habiendo. Por supuesto que no tenemos nada que ver con esto".

L'establiment assegura que està molt afectat per la fotografia viral, que recorda els fets de Coripe, i que estan rebent tota mena d'insults i acusacions: "Por supuesto que condenamos este tipo de actuaciones que solo siguen incitando al odio y a fraccionar más aún a los ciudadanos". Evidentment, la imatge no havia passat desapercebuda per a molts usuaris, que han reaccionat massivament carregant contra els autors del ninot i el mateix centre esportiu. 

Halloween CDR gimnas Salamanca @KLinspector

Halloween CDR gimnàs Salamanca @KLinspector

Agraïm les explicacions del gimnàs i aplaudim la seva condemna a la bretolada. Malauradament, però, l'actitud d'aquests ultres s'està escampant dia rere dia, i no sempre es censura. Per tant, celebrem encara amb més força la repulsa dels responsables de l'establiment afectat, i suggerim que investiguin l'autoria i expulsin els responsables.