Halle Berry és l'actriu més fotogènica del món. No pot ser millor intèrpret, més hipnòtica i fabulosa en pantalla gran. Va guanyar l'Oscar pel drama Monster's ball. Versàtil com poques, ha estat també capaç de fer de superheroïna de Marvel, Tormenta a la saga de X-Men, i el seu paper de noia Bond a Die another day (Mor un altre dia), l'última pel·lícula de Pierce Brosnan, la va consagrar com icona de la bellesa. En 50 anys era una raresa que la protagonista femenina dels films de Bond fos de raça negra. Només havia passat amb Grace Jones. És de les poques actrius afroamericanes que són icones de la moda i les grans empreses del luxe se la rifen per vendre perfums. Hale Berry ja té 57 anys i el seu nòvio Van Hunt ha penjat una foto a Instagram en plena forma, nua al balcó, d'esquena però mostrant al món que l'edat no està enfrontada a l'exuberància. Hale Berry, elegant i súper estrella mundial fins i tot sense roba:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by van hunt (@vanhunt)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by van hunt (@vanhunt)

A la segona foto apareix l'actriu amb el seu marit cantant i músic Van Hunt. La foto celebra el Dia de la mare als EUA, que és el segon diumenge de maig com ha recordat Shakira, Van Hunt escriu "Ups, se suposa que no hauria de penjar això, Feliç dia de la Mare". Halle Berry és una pantera de l'actuació, sinuosa, esplèndida, elegant, sofisticada, seductora, grandiosa actriu.  Halle Berry té 57 anys i encara és com la recordem, amb l'escena més mítica de James Bond, la noia sortint del mar en bikini, homenatge a Ursula Andress del primer Bond de Sean Connery:

elle bikinis banadores cine peliculas halle berry 1597215985
Halle Berry a Mor un altre dia, MGM

Halle Berry rememora en altres posts pels seus 9 milions de followers aquesta escena xopa. El seu bikini color taronja és ja una icona del cinema. Halle segueix en forma i es fa una foto xopa i sense bikini però a la dutxa. Es tapa el topless perquè Instagram no embogeixi però està esplèndida. Segueix esplèndida. La gran actriu de Swordfish, Catwoman, John Wick, X-Men o Kingsman, icona del cinema, meravellosa, ètnica, cabells curts, somriure desarmant, estrella i bona actriu:

Halle Berry Instagram
Halle Berry Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Halle Berry ha canviat molt en els 20 anys que separen Mor un altre dia de James Bond i l'actualitat. El canvi de l'actriu Halle Berry és evident: l'abans i l'ara.

Halle Berry GTRES

Halle Berry GTRES

Halle berry ahora GTRES
Halle Berry ara GTRES

Després de gairebé tres dècades actuant, Halle Berry demostra que els 60 són els nous 50. Genètica privilegiada, deessa Hale.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!