Si sintonitzes Telecinco, sigui l'hora que sigui, probablement trobis que estan parlant d'un tema, DEL TEMA. Des que Rocío Carrasco va començar a dir el que va dir, sobre maltractaments per part del seu ex Antonio David, sobre suïcidi, sobre el buit de la seva filla Rocío Flores, sobre, en definitiva, l'infern que ha viscut, no passa un minut que algú hi digui la seva a la cadena de Vasile. A Sálvame, van a tutiplén, però també al Deluxe donen voltes i voltes sobre el mateix tema, analitzant-ho del dret i del revés, així com en la resta de programes del grup: Socialité, Viva la vida o El programa de Ana Rosa, que fins i tot ha fitxat la filla de l'exparella.

ana rosa rocio flores

Ana Rosa Quintana i Rocío Flores / Telecinco

Tot el tsunami Rociíto comporta dues derivades. Una, a la pròpia cadena, un empatx d'informacions, opinions i acusacions donant voltes sobre el mateix tema. Tant, que fins i tot el mateix Jorge Javier Vázquez, pal de paller de la cadena, diu si potser no n'estan fent un gra massa. I dues, què passa amb la competència. De moment, les audiències de Rocío: contar la verdad para seguir viva són espaterrants, tot i que evidentment, cada nova entrega ha fet menys que l'anterior. Però aquests dies, competir amb Telecinco es fa més complicat que de costum. I qui més pateix les conseqüències és la competència directa, Antena 3

griso espejo2

Susanna Griso / Antena 3

Susanna Griso lluita colze a colze amb Ana Rosa Quintana als matins de dilluns a divendres. La de Telecinco li menja la torrada cada dia, i fins i tot, la periodista catalana llepa contra la proposta d'Alfons Arús a La Sexta. Griso i el seu Espejo público miren de competir contra tota la maquinària que comporta el testimoni de Rocío Carrasco, que fins i tot ha fet que n'opinin ministres com Irene Montero. Com gestionar això al teu programa? De moment, no han entrat a comentar-ho, seria estranyíssim parlar sobre un tema exclusiu de la competència, tot i que tracti el tema dels maltractaments. Però qui sí s'ha pronunciat ha estat la seva presentadora, Susanna Griso. 

ana rosa griso

Susanna griso i Ana Rosa Quintana / GTRES

En la desfilada d'aquest divendres a Madrid de Lola Casademunt, els reporters que ho cobrien no van deixar passar l'ocasió i li van preguntar directament pel tema.

DL u481444 004

Susanna Griso / GTRES

I com va resumir Griso què li semblava tot l'affaire Rociíto? Amb tres frases plenes de sinceritat: “No tengo ni idea. No lo he seguido nada. No os puedo habar de ello porque no lo he seguido”. Griso, però, va aprofundir una mica més en el tema, parlant sobre el fet que Montero i altres polítics hagin intervingut dient-hi la seva: "ante hechos juzgados, hay que ceñirse a los hechos juzgados. Los juicios paralelos siempre son muy problemáticos, y más en manos de líderes políticas en precampaña electoral”.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat