Els teleespectadors de Gran Hermano VIP no poden més. Els comentaris masclistes i racistes són constants, el que ha enfadat de valent una bona part de l'audiència. Per molt dura que sigui la convivència, els concursants estan arribant a uns nivells que no fan gens de gràcia: cal insultar-se i faltar-se el respecte d'una manera tan brutal? Les crítiques a la xarxa s'han multiplicat i no passa un dia en el qual el reality no rebi milers d'atacs. Estan farts de l'espectacle lamentable que estan oferint, el que ha fet reaccionar a la direcció.

Durant aquests mesos de concurs estan guanyant molts diners gràcies a unes xifres de quota de pantalla molt i molt bones. Anaven rècord rere rècord... un caramelet al qual no volen renunciar. És per això que fa un parell de setmanes que Jorge Javier Vázquez i Sandra Barneda estan fent tot el possible per mostrar-se en contra d'aquestes actituds. Han esbroncat els famosos en moltes ocasions, però sembla que no és suficient.

barneda enfadada  telecinco

Telecinco

Durant la gala d'aquest dimarts, de fet, els atacs al programa han continuat. Però no només això, ja que alguns teleespectadors han anat més enllà i els han acusat de cometre un engany: d'emetre una xiulada falsa per fer veure que el públic criticava Míriam. La xarxa s'ha omplert de comentaris que ho asseguraven i publicaven el fragment amb la xiulada que evidenciava que era idèntica a una de gravada al Youtube.

La greu acusació ha fet reaccionar al responsable de comunicació del programa, que escrivia un missatge assegurant que la xiulada era certa. Així ho va mantenir en directe en Jorge també, que va afirmar contundentment que el públic de plató aplaudeix i xiula quan vol. De fet, va mostrar-se molt enfadat en explicar que s'està produint una suplantació d'identitat a la xarxa que denunciaran: "S'està filtrant des del públic que jo he dit que Míriam no guanyarà. Se suposa que qui ho ha escrit és algú del públic, o podria no ser-ho. No és el primer cop que està passant alguna cosa amb els seguidors de Míriam. S'està produint una suplantació d'identitat, a més a més, amb una conversació inventada que tinc detectada. És la segona vegada. A la tercera hauré d'anar a la policia".

jorge javier enfadat 2  gran hermano

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

La polèmica de la nit va venir de la mà, precisament, de Míriam. I és que fa unes setmanes que diu que Carlos Lozano i Makoke van ser amants mentre ell sortia amb Mónica -qui també participa a GH-. Des d'un principi els protagonistes han negat aquesta bomba i han criticat que ho digui sense proves. La discussió ha estat tan forta que el públic hauria començat a xiular Míriam per mentidera, el que ha provocat que digués que va ser el mateix Carlos qui li va confessar. Això sí, el discurs seguia sense tenir ni cap ni peus i era molt contradictori. El resultat? Un altre cop tothom demanant que la facin fora i que no li permetin seguir instaurant mal rotllo dins de la casa. De moment, però, allà segueix... com a preferida mentre tothom critica el programa. 

L'audiència? Un boníssim 21% de share que els torna a fer líders. Si seguir igual els hi funciona... per què canviar?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat