Ja ha arribat un dels dies més esperats per als teleespectadors tafaners de Telecinco. Gran Hermano VIP ha obert les portes de la casa de Guadalix de la Serra i ha engegat una edició que ve carregada de surrealisme. La primera gala ja ha evidenciat quina serà la tònica de tot el programa... i no té pèrdua. Només es pot descriure aquest primer programa com un esperpèntic exagerat.

Ja el càsting feia pensar que la direcció havia buscat personatges mediàtics amb ganes de protagonitzar escenes grotesques, però era difícil d'imaginar que arribarien a aquest nivell. Tot començava amb Jorge Javier Vázquez entusiasmat, gaudint de valent davant d'uns concursants tan i tan esbojarrats.

jorge javier  gran hermano vip

Telecinco

Però comencem pels trets diferencials d'aquesta edició. Primer de tot cal destacar que la casa en la qual conviuran durant tres mesos no és pas moderna i luxosa... més aviat tot el contrari. Els famosos s'han trobat amb una casa bruta, sense aigua corrent, amb els llits per fer, tot ple de fulles, amb lavabos antics i una granja. Una vaca, un burro, cabres, gallines, un estruç i fins i tot una llama viuran amb ells durant tota aquesta experiència televisiva. L'objectiu? Posar els concursants -rics tots ells- en una situació difícil que de ben segur que genera un munt d'escenes gracioses. 

Gran Hermano VIP és el reality per excel·lència de Telecinco, i en ell tenen posades totes les esperances. S'han deixat una autèntica milionada en els sous dels concursants, però ho rendibilitzaran ben aviat. De fet, aquesta primera gala ja ha aconseguit ser líder d'audiència a Espanya: fent un espectacular 24,9% de share.

I tot, com dèiem, gràcies a un càsting genial que ja ens ha deixat amb moments molt divertits. La gran protagonista de la nit ha estat Aramís Fuster. La bruixa ja s'ha postulat com "la boja" de l'edició, i és que durant les primeres hores a la casa ja ens ha deixat amb algunes escenes hilarants. El vestit que ha escollit per a l'estrena al concurs ja ho deia tot: vermell, molt exagerat i amb una obertura frontal molt perillosa... de la qual n'ha tret partit per cridar l'atenció quan ha ensenyat descaradament les parts íntimes.

Però això no ha estat tot. També ha deixat tothom bocabadat quan ha dit que coneix un truc per allargar els penis i que ha estat amant de Barack Obama i de Gadafi... Tot, amb la veu tan especial que té i la manera de parlar tan indescriptible. Jorge Javier ha rigut molt amb ella, i no parava de seguir-li el joc: "És veritat que mai no portes calces?", preguntava. Davant del que ella contestava sense vergonya: "És veritat. Per què les he de dur si després me les he de treure?".

Durant aquest primer programa han estat presentant els concursants i no hi ha hagut gaires discussions, però temps al temps... Primer de tot, perquè la direcció ha tingut molta mala llet i ha ajuntat en una mateixa casa a Mónica Hoyos i Miriam Saavedra -dues exparelles de Carlos Lozano que no es poden ni veure- i a la Mujeres y Hombres Oriana Marzoli amb el seu ex Tony Spina. 

Ángel Garó, "història de televisió" com l'ha descrit en Jorge Javier, també va entrar fort. I és que ha justificat la seva presència al programa com una via per fer diners que el treguin del seu patiment. Crits, riures exagerats i escenes còmiques són de camí...

angel garo gran hermano vip

Telecinco

El moment més tendre de la nit ha arribat amb Makoke. L'exparella de Kiko Matamoros ha rebut un missatge d'allò més romàntic del col·laborador de Sálvame, de qui s'ha divorciat fa un mes. Matamoros, des de plató, li ha desitjat sort: "Vés amb compte. T'estimo molt". Davant d'això, és clar, tornen a agafar força els rumors que els acusen de vendre un divorci fals que en veritat és un muntatge que han fet per guanyar diners. Fins i tot el presentador ho ha deixat caure: "Aquests dos tornen a estar junts abans que acabi el programa", ha vaticinat.

El temps ho dirà, però mentrestant els teleespectadors de Telecinco seguiran rient amb les excentricitats d'aquesta edició. Quan començaran les primeres discussions? Amb quines perles ens deixarà Aramís Fuster? Qui serà el primer expulsat?