Kiko Matamoros i Makoke han estat considerats sempre com una de les parelles més mediàtiques de la televisió. El col·laborador de Sálvame va enamorar-se profundament de la model i presentadora, començant una història d'amor que ha durat 20 anys però que ha estat d'allò més tèrbola. S'han separat unes quantes vegades, però fa un parell d'anys van decidir casar-se per formalitzar una unió de la qual va néixer una nena que ja té 18 anys. 

La boda va ser multitudinària i va ocupar totes les revistes del cor. La parella interessa, i precisament gràcies a això han fet molts diners venent la seva vida. Són incomptables les exclusives que han venut, així com les entrevistes que han concedit als platós. 

boda kiko matamoros i makoke  lecturas

Ara bé, aquest negoci acaba de posar fi: el matrimoni hauria decidit divorciar-se després de dues dècades de relació. Així ho assegura en exclusiva la revista Lecturas, que s'hauria posat en contacte amb la família més propera de la parella. 

La decisió hauria estat molt difícil per a la parella, però finalment hauria estat Makoke qui hauria demanat a Kiko que marxés de casa. Afirmen que la model se sentia decebuda amb el marit, i que hauria acabat amb la relació pel desgast de la convivència. Els continus problemes que ha tingut Kiko amb els seus fills (en té quatre del primer matrimoni i només es parla amb una d'elles) l'haurien afectat molt, causant-li un estat d'ànim que hauria provocat encara més desavinences amb Makoke. 

makoke i kiko matamoros  GTRES

GTRES

Qualifiquen la ruptura d'inesperada, però també d'inevitable. Aquest estiu estaven començant a donar les primeres pistes que podien fer pensar: primer, que Kiko acudís tot sol a actes en els quals estaven els dos convidats. D'igual manera que era sospitós que haguessin posat a la venda la mansió en la qual convivien... El mitjà assegura que la filla que tenen en comú ho estaria passant molt malament, i que ara comença un procés de divorci que no serà agradable per cap membre de la família. 

Però ara el focus està posat en la premsa rosa. Els mitjans s'han bolcat en massa en donar la notícia, sucant-hi pa per poder fer l'agost. Els programes del cor ja es freguen les mans: per fi tenen teca per aquestes últimes setmanes de l'estiu. De ben segur que convidaran els dos protagonistes a plató, i segurament veurem alguna exclusiva d'un dels dos parlant al respecte. La pregunta és clara, doncs: en trauran profit d'aquesta trista situació?