Una pregunta. Una sola pregunta ha estat suficient perquè Vox a Andalusia hagi quedat en evidència. El popular Juanma Moreno Bonilla serà investit aquest dimecres com a nou president de la Junta d'Andalusia. Els pactes entre PP i Vox i -amb la boca petita- de Cs, faran possible que el govern andalús deixi les esquerres i passi a ser de dretes -i d'ultradreta-, amb la presència dels 12 diputats del partit d'Abascal. Gonzo ha anat a terres andaluses. I el líder de Vox encara es deu estar enrecordant d'ell. O del ridícul que ha fet amb ell.

gonzo i vox3

La Sexta

Francisco Serrano i el reporter d'El Intermedio han tingut una trobada on el periodista l'ha posat contra les cordes sense que el polític sabés reconduir la situació. K.O. tècnic. Serrano buscava el racó del ring desesperat, però Gonzo fa de piconadora i li insisteix amb una pregunta que el seu oponent no ha estat capaç de respondre. Ridícul en tota regla del representant de Vox.

gonzo i vox6

La Sexta

Especialment, quan Gonzo li pregunta si està al càrrec de la quantitat de dones que hi ha en aquests moments a Andalusia que han d'estar vigilades per les forces de seguretat per assegurar la seva seguretat. Dubtes i evasives: "Yo me muevo con datos. Mañana se lo respondo". No ha calgut. Gonzo sí duia preparada la feina i li dona ell la dada: "Son 15.000 mujeres. ¿Cómo puede pedir eliminar una ley sin saber a cuántas personas va a dejar desamparadas?". La veu de Serrano comença a tremolar.

gonzo i vox

La Sexta

"Me muevo con estadísticas, hay momentos en los que estas respuestas no se pueden dar si no se tiene el dato perfectamente preparado. Cuando tenga una entrevista preparada para este tema no se preocupe que los datos los voy a dar con todo lujo de detalles". El representant de Vox va amb els papers mullats el dia que comença la sessió d'investidura que ells han facilitat amb el seu suport. Un Serrano que ha quedat retratat públicament. Pots veure el moment clicant a la foto:

gonzo i vox2

La Sexta

Vox potser enganya amb els seus cants de sirena i les seves paraules buides. Però quan han de concretar, patinen de mala manera. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat