Desembre del 2019. La filla de Rocío Jurado i José Ortega Cano, Gloria Camila, s'acomiadava del seu exnòvio, el telecinquero Kiko Jiménez, amb un missatge ple de retrets: "Basura, al trastero. he estado muy jodida, solo con ganas de llorar. Me he quitado LA MALDAD que me rodeaba". Per posar-hi la cirereta, se la veia al costat del seu nou i guapo nòvio: David García.

novio gloria camila GTRES

gloria ca i novio GTRES

Gloria Camila i David García (GTRES)

Professor d'anglès i futbolista amateur, viu la seva relació amb la famosíssima filla de la Jurado amb discreció. Fa un any i mig que surten junts i Gloria Camila sempre s'ha desfet en elogis cap a qui considera l'home de la seva vida: “¿Que qué quiero? Encontrar un tejado donde quedarnos a vivir y ser la envidia de todos los gatos”.

Dels gats, no ho sabem. Però els fans han assistit envejosos a la nova publicació de la televisiva, una imatge de la parelleta feliç acabada de sortir de la dutxa, o a punt d'entrar-hi, despullats i coberts només per dos barnussos.

gloria camila y novio albornoz

Gloria Camila i David García

De totes maneres, els fans s'han fixat en un detall que s'observa en aquesta imatge: la gran quantitat de raspalls de dents que hi ha a la pica del lavabo. "¿Coleccionas cepillos de dientes? Madre mía", "¿6 cepillos de dientes?", "¿Pero cuánta gente vive en esa casa?", ha estat la pregunta que s'ha repetit massivament. Tant, que fins i tot la mateixa Gloria Camila ha hagut de sortir al pas:

gloria camila cepillo dientes

Que faci la prova. Potser si el proper dia surten tots dos sense barnús, ningú li parla de raspalls de dents.