Si hi ha un programa que ha passat de pares a fills és Operación TriunfoLa primera edició d'aquest concurs de cant va trencar amb tots els esquemes coneguts a Espanya del format i va ser un gran èxit. La gran majoria de concursants d'aquesta primera edició han sabut aprofitar la inèrcia del programa per a dedicar-se professionalment al cantDavid Bisbal (44), Manu Tenorio (49) i Rosa López (43), entre d'altres, són alguns exemples d'exconcursants d'Operación Triunfo que, no només es centren en la seva carrera musical, sinó que també apareixen recurrentment en programes de televisió. La vida dels extriumfitos interessa i és per això que s'ha seguit molt de prop l'embaràs i el part d'una d'elles, Gisela Lladó. Als 45 anys, la cantant ha volgut ser mare del seu primer fill nascut el dia 30 de març. Ara, però, Gisela s'ha vist obligada a ingressar de nou a l'hospital per a sotmetre's a una nova cirurgia que ha implicat la separació de la mare i el fill.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisela (@giselaoficial)

No han estat uns mesos fàcils per a Gisela, tot i haver comentat en diferents ocasions que han estat plens de felicitat. L'edat de la cantant ha suposat que el part d'Indiana, el seu primer fill, fos considerat d'alt risc. Gisela va haver d'ingressar a l'hospital fins a dues vegades durant la gestació de l'embaràs a causa d'un còlic nefrític. Després de superar l'embaràs i donar la benvinguda al seu fill conjuntament amb el seu marit, José Ángel Ortega, la cantant torna a sotmetre's a una intervenció de cirurgia, segons va avançar Lorena Vázquez, al programa de Sonsoles Ónega (46). En el mateix programa, la periodista també va explicar tots els detalls sobre el part d'Indiana. En tot moment, Lorena Vázquez va mostrar el màxim respecte cap a la cantant i va explicar única i exclusivament els fets reals el que havia tingut accés.

Captura de pantalla 2024 04 03 123457
Gisela - Instagram

"Se está recuperando de una cesáreaYa es mamá y entra de nuevo al quirófano para someterse a una intervención que estaba programada”. La periodista va explicar que la cantant va tenir el seu fill per cesària i, posteriorment, seria intervinguda per a solucionar els problemes que han dificultat l'embaràs. La cirurgia preveu eliminar i acabar amb les pedres del ronyó que han estat donant guerra durant els últims mesos. No ha estat gens fàcil pel fet que tampoc es podia prendre cap medicament per reduir la potent sensació de dolor perquè no es volia posar en risc la salut del seu fill. El mitjà citat anteriorment també va assegurar que és molt possible que, al llarg d'aquesta setmana, rebi l'alta mèdica i es pugui retrobar de nou amb la seva família en un moment de màxima felicitat i il·lusió.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisela (@giselaoficial)

"Somos primerizos en todo y, ante lo desconocido, siempre te entra un poquito de miedo y de respeto, porque el proceso ha sido bastante vertiginoso", va explicar en una entrevista que va concedir a la revista ¡Hola! També va aprofitar l'espai que li va dedicar la revista en qüestió per a reconèixer que: "Ya me hago a la idea de que es real. Con lo que me ha costado, no solo los meses de embarazo, sino quedarme embarazada". Tot sembla apuntar que ara comença el procés que tant de temps ha estat esperant Gisela conjuntament amb el seu marit, el de ser pares del seu primer fill acabat de nàixer. La cantant també ha comentat que, en sortir de l'hospital, parlarà amb la premsa per aclarir el seu estat de salut i explicar més detalladament com han estat els primers dies després d'un dels parts més esperats d'Operación Triunfo.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!