Telecinco ha acomiadat la primera edició de GH Dúo coronant com a guanyadora la María Jesús Ruiz, que va derrotar Kiko Rivera en una final davant de rècord d'audiència: 33.9% i 3'8 milions d'espectadors a Espanya. Però si algú pensava que la cadena tindria prou amb aquest èxit aclaparador, s'equivocava, ja que com és habitual va intentar estirar el xiclet amb el debat posterior a la final. El seguiment i l'interès pel concurs de convivència, però, ha minvat a tota velocitat segons han passat els dies, i no només en termes de share (16'6% el diumenge post-final): Els mateixos concursants han estat les primeres víctimes de l'empatx de Guadalix. El millor testimoni, el de l'anomenat com a moble de la casa: Juan Miguel MartínezJuanmi, el perruquer i ex marit de la cantant Karina, que s'ha quedat clapat en començar el programa.

Fes clic a la fotografia per veure el moment:

juan miguel debate final gh duo   telecinco

Telecinco

Jordi González, presentador de l'espai, no donava crèdit de la confessió que feia un altre concursant: "Juan Miguel se ha quedado dormido".  El comunicador desfermava les rialles del plató explicant que el concursant “es un crápula que no duerme por las noches, por eso luego viene al programa y se queda frito”. Recordem que el programa va ser enregistrat l'endemà de la final del reality, i tot i voler fer veure que ho feien en directe, els estralls de la gran festa final de GH Dúo van ser molt evidents en el concursant valencià, que no es va amagar: "Llevo toda la noche de fiesta y no he podido dormir. He tenido tanto ‘mantecao’ que ahora me falta un poco… ”. 

jordi gonzalez debat final gh duo   telecinco

Telecinco

Una declaració d'intencions significativa de l'entrega i dedicació demostrada pel pintoresc perruquer, que encara va acabar de demostrar la seva barra amb la confessió de la seva tècnica per evitar (sense èxit) ser descobert en una de les seves becaines. "Te lo juro, pensaba que así no se iba a enterar nadie”.

González, al·lucinat, no es va mossegar la llengua. “Realmente, esto es como un after para ti, ¿no?". Un after ensopit per a Juanmi, és clar. I l'únic moment divertit d'un debat que, un any més, sobrava.