Les Campos són així, amb article femení i amb el cognom de la matriarca, perquè els homes de la família estan eclipsats. Terelu Campos està divorciada i sense parella, Carmen Borrego té un marit discret i que no parla i Bigote Arrocet va fugir del clan Campos. María Teresa Campos, la matriarca, va estar casada amb José María Borrego i ara se sap que va ser infidel a la Campos amb una redactora de Radio Juventud de Màlaga on treballava. Fruit d'aquesta relació extramatrimonial Borrego va tenir un fill secret i ara Telecinco el busca. Diuen que és aquest senyor grassonet a la boda de Terelu:

germa terelu t5

hermano secreto terelu T5

El programa Socialité assenyala amb un cercle el germà secret de les Campos, Telecinco

Terelu precisa que el seu germà no és germà secret sinó germà anònim. L'han amagat a l'opinió pública durant centenars d'entrevistes però l'han tingut acollit a casa. Per què l'amaguen? Sálvame revela la sentència condemnatòria en ferm que va dictaminar que el germà secret de les Campos és un delinqüent. El reporter de Sálvame a Màlaga la llegeix: "Sálvame me dice que pare el tema por su gravedad. Las Campos tienen silenciado a este hermano que no lleva el apellido del padre. Y lo silencian por una sentencia firme de 2005 después que el TC no le ampare. Hay un capítulo turbio en Málaga". No diuen per quin delicte està condemnat però és fàcil de saber.

salvame t5

El reporter de Sálvame llegeix la sentència, Telecinco

El delicte estava condemnat en aquella època de manera més laxa que ara: tot just amb una multa. I, aquesta és una altra pista clau, està condemnat amb una ordre d'allunyament. Són faves comptades que només pot tractar-se d'un cas de violència domèstica. És el mateix que va passar amb la filla de Rociíto: Rocío Flores, que va ser condemnada amb una ordre de no acostar-se a la seva mare i era per delictes d'amenaces i agressions a la llar. 

familia sencera las campos GTRES

Les Campos al complert, sense homes, GTRES

Carlota Corredera, en conèixer el contingut de la sentència a Sálvame contra el germà secret revela "Es un asunto muy grave y muy feo y tuvo mucha suerte de que no fuera condenado a prisión, aunque en la época las penas no eran tan duras para este tipo de delitos. Se entiende que las Campos callen pero no se entiende que sigan teniendo relación con alguien así”. Mila Ximénez es queda en shock "¿Campos, qué habéis hecho? Me irrita tanto que cuando sepa su nombre lo suelto". No són rumors. És una sentència ferma.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat