Gerard Piqué, Shakira i els seus fills Milan i Sasha segueixen triant el nord d'Espanya per fer vacances. Però potser deixaran de fer-ho. Aquesta setmana de partits de seleccions, l'estrella del Barça s'ha escapat uns dies a fer surf però ha canviat les habituals platges d'Euskadi per les de Cantàbria.

Allà també li han fet fotos però no a un peatge, com va passar al País Basc, sinó directament a una platja pública. I aquest cop el central del Barça s'ha enfadat molt.

gerard pique Telecinco

pique protesta telecinco

Gerard Piqué a Cantàbria, Telecinco

El fotògraf ha aparegut al programa Viva la vida de Telecinco per denunciar el que ell considera actitud violenta de Piqué.  Segons el programa, vuit persones que qualifiquen de "membres de seguretat de la parella" van acostar-se al fotògraf per demanar-li, de molt males maneres, que deixés de fer la seva feina. Li van demanar les fotos. Piqué el va increpar "Però qué haces, borra esas fotos". Les fotos apareixen en exclusiva a Telecinco.

Segons el foto-reporter Javier Rosendo, l'espectacle que va viure va ser "lamentable" i assegura no haver sentit mai res igual després de ser increpat per la parella mentre els feia un reportatge fotogràfic de la seva activitat de surf a Cantàbria: "Me han abordado, acorralado e impedido irme de allí solo por un mal trago. Ha sido patético".

shakir ay pique T5

shakira telecinco

shakira 2 t5

Shakira fent surf a Cantàbria, Telecinco

La Guàrdia Civil va acabar a l'allotjament de Shakira i Piqué per aclarir l'enfrontament. L'Associació de Fotoperiodistes Càntabres ha fet públic un comunicat en què expressa la seva repulsa per l'incident protagonitzat pel "sèquit" que acompanyava a Gerard Piqué i Shakira, a la platja d'Oyambre dijous passat, quan el fotògraf  del Diario Montañes.

Afegeixen que, "a instàncies de Piqué", li van agafar la càmera i van intentar esborrar les imatges. "No es pot consentir que un periodista en l'exercici de la seva feina sigui atacat impunement d'aquesta manera, es trobava en un espai públic, i està perfectament reglat el dret que empara a un professional del periodisme de dur a terme la seva feina".

El fotoperiodista, irònic a Telecinco: "Me hicieron el favor de no tirar la cámara al mar, un gran gesto".

pique t5

Piqué de nit a la platja, Telecinco

Telecinco ho titula "Los malos modos de Shakira y Piqué". El programa és habitualment hostil amb la parella, com quan va insinuar la infidelitat del futbolista sopant a Barcelona amb una altra dona o com quan van destacar les operacions d'estètica de Shakira.

emma garcia pique T5

Emma García contra Piqué, Telecinco

El passat mes de juny el programa va insinuar infidelitat de Piqué a Shakira sense proves: "Este programa ha podido saber en exclusiva qué es lo que hace Piqué cuando no está con Shakira. Tenemos las fotos de Gerard Piqué en un restaurante de Barcelona. Estaba cenando con sus amigos, reunidos para trabajo y había una atractiva mujer. Estuvo toda la noche pendiente de ella, más o menos. Pero este tema merece tiempo y hoy no lo tenemos".