Cada 2 de febrer la parella més famosa de Catalunya celebra doble aniversari: Shakira fa 44 anys i Gerard Piqué en fa 34. La cantant colombiana tindrà la seva manera de celebrar-ho però el central del Barça mai decep. Inicialment s'ha limitat a penjar un número a twitter:

gerard pique mobil gtres 

Gerard Piqué, GTRES

El tuit, que va penjar a les 12 de la nit quan començava el dia del seu aniversari, ja té 2 mil respostes. Una en particular el vol xulejar, la del programa La Resistencia de Movistar que té un joc privat amb el central del Barça des que va de convidat amb David Broncano. Passa que 34 són les Lligues que ha guanyat el Reial Madrid. Broncano és de l'Atlético però el seu Community Manager és del Madrid:

pique broncano La Resistencia

Broncano Piqué, Instagram

El millor del partit de tennis entre Broncano i Piqué és que quan un colpeja la pilota i sembla que farà un bon punt, l'altre la torna duplicada i millorada. La resposta de Gerard Piqué courà a Madrid:

Piqué guanya lligues, copes d'Europa, milions d'euros, la futura presidència del Barça i aquesta competició d'enginy amb La Resistencia. Set, joc, partit i torneig per Piqué.