La parella més famosa del món resident a Barcelona la formen Gerard Piqué i Shakira. Messi és una icona mundial però com a parella els Piqué Mebarak arrasen. La colombiana i el central del Barça tenen dues carreres professionals d'èxit planetari i milions invertits en tot tipus de negocis. Piqué i el seu Mundial de tennis, a banda d'empreses tecnològiques, i Shakira una Fundació infantil. El Barça i la música els han fet rics i tenen un negoci en comú a Barcelona molt estimat, el restaurant Blue Spot. El drama de la Covid ha fet que tanqui.

shak pique insta

retaurtant shakira pique instagrsm

Piqué i Shakira al Blue spot, Instagram

Segons revela el digital Vanitatis, el preciós restaurant al terrat de l'edifici proper a l'hotel W de la Barceloneta ha entrat en concurs de creditors, és a dir, ha fet fallida, suspensió de pagaments. Mil m2 amb terrassa i unes vistes impressionants en 360 graus. 30 empleats i mig milió en pèrdues el primer any (2018) els han fet tancar.

shakira i pique 2 instagram

Shakira i Piqué al seu local, Instagram

Un negoci que tanca, com tants de restauració al nostre país. Una autèntica llàstima. Tan de bo reobri amb força.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat