Es necessiten l'un amb l'altre. Es retroalimenten. Ells són Gerard Piqué i Ibai Llanos. L'exfutbolista del Barça i el Twitcher de moda són molt amics, però més enllà de la seva amistat en la qual s'expliquen els seus secretets, els uneix una relació d'interès. Ibai va fer un gran negoci unint-se amb Piqué per a així disparar el seu aparador mediàtic. I el xicot de Clara Chía sap que pot comptar amb ell quan necessita exposar alguna cosa als seus seguidors, com en l'entrevista que li va fer l'altre dia l'streamer a les onze de la nit, on Gery va parlar de tot menys de la seva vida privada. Va acabar la seva carrera com Zidane, amb expulsió inclosa i insultant l'àrbitre. Piquetón volia dir l'última paraula i ho va fer al canal de Twitch de Ibai.
Segurament, aquesta decisió de fer aquesta entrevista no la van prendre d'un dia per l'altre. Ambdós es veuen les cares i s'abracen constantment, ja sigui a la casa del jugador a Muntaner o al xalet d'Ibai. Parlen molt per telèfon, com dos bons mejos, però on tanquen els acords i parlen de les seves coses més íntimes, per por que els punxin el telèfon en un cas Pegasus BIS, és en un fastuosíssim restaurant. Es tracta del sushi del TuroPark, el Sushi Bar 99 on Piqué va amb Clara Chía a endrapar luxosos menús de nigiris de gairebé cent euros. Es veu que també va amb el seu compa Ibai. Situat al carrer Tenor Viñas, a la zona més pija de l'Upper Diagonal, aquest restaurant té també filials a Marbella, Abu Dhabi i Dubai, unes altres tres destins exageradament pijos.

Tac de toro brasejat, cansalada viada amb emulsió de tomàquet xili i herbes aromàtiques, colomí a dues coccions, carbassa semigebrada, maki de ventresca de tonyina picadeta, nigiri d'anxova de Santoña i sardina, nigiri de turbot flamejat amb oli de coriandre i momiji oroshi... Encara no se us ha fet la boca aigua? La quantitat de plats grotescos i exquisits d'aquest restaurant d'alta cuina japonesa no té final. Ni anant deu dies seguits et pots acabar la fantàstica carta que tenen, encara que sí que se't poden buidar les butxaques. Cada menú degustació frega els cent euros, sense comptar el vi. I és que el vi és un altre dels al·licients per anar a aquest restaurant. Tenen un celler colossal. Bé, al·licient si tens pasta gansa: allà la vinoteca és la crème de la crème.

Es van conèixer allà
La primera trobada entre l'ex de Shakira i Ibai va ser precisament en aquest restaurant, d'aquí els bonics records que mantenen d'aquest, al qual hi acudeixen sempre que tenen un lloc lliure a la seva enfeinada agenda. Sense anar més lluny, el mateix dimecres van anar allà a menjar abans de l'entrevista per preparar-la perfectament. No sabem què van menjar, però segur que es van posar-se les botes. En el directe se'ls notava especialment feliços: era un canvi d'etapa. A més, segur que van tenir temps també per a projectar com seria la xerrada que ambdós van fer ahir en un recòndit lloc de Barcelona davant de 900 persones. Ambdós van presentar el seu nou negoci, el qual tracta d'una espècie de plataforma online que arriba amb la intenció d'innovar aquest esport a tots els nivells. L'acte va ser un èxit, com la majoria dels seus negocis. I tot gràcies al Sushi Bar 99, on tanquen sempre els últims serrells, la lletra petita. Nigiri de salmó, copa de vi i futbol. What else?
