Gerard Piqué va ser aquest dimarts festiu de la Constitució, 6 de desembre de 2022, a Port Aventura amb els seus dos fills, Milan i Sasha, i amb una encarregada de Port Aventura acompanyant-los per les atraccions, amb mapes i fent-los de guia. Era una mena de nanny que posava el parc. Anaven amb dos nens més, amiguets de l'escola o cosins. El van veure tots els que visitaven el parc de Salou a les 12 del migdia, poques hores abans que comencés el partit de la Selecció espanyola contra el Marroc. Gerard Piqué anava molt tapat, amb un jersei de coll alt fins al nas i una gorra, només deixava els ulls a la vista, però va ser reconegut per la pràctica totalitat de visitants. Molts li van fer fotos:

Pique Milan Sasha Port aventura twitter
Piqué, Milan i Sasha a Port aventura, ahir twitter
Piqué d'esquenes a Port Aventura twitter
Piqué d'esquenes a Port Aventura, ahir a twitter

La primícia d'EN Blau ve després que Shakira hagi ensenyat al món sencer fotos fent surf amb els nens a Cantàbria per mostrar que ella estima els fills i que fa plans amb els nens. Piqué ha volgut demostrar que ell no és diferent i que els nens Milan i Sasha de 9 i 7 anys l'estimen i passen temps amb ell. I sense Clara Chía. Serà una clàusula de l'acord de separació o serà que Piqué no vol barrejar els coses, però ningú té una sola foto de la nòvia de Piqué amb els fills de Piqué. Un paparazzi català va mentir a Telecinco fent creure que sí existien però no era Clara sinó la mare de Piqué.

Piqué i Clara a la Cerdanya, twitter
Piqué i la seva mare (no és Clara Chís) amb els nens a la Cerdanya, Telecinco

Clara Chía no va anar amb els nens a Port Aventura i als petits només els queda un mes a Catalunya. Sembla que l'esperada foto no es produirà, per decisió de Gerard Piqué o per imposició de Shakira. Piqué, segons Telecinco, està molt decebut amb la cantant. El programa de AR revela la data escollida per posar rumb a Miami, passat Reis. Així ho ha comunicat al pare dels seus fills. El català estaria aprofitant al màxim els darrers dies amb els petits abans que es mudin a la seva nova ciutat. El tertulià Antonio Rossi diu "Shakira i Piqué tenen una relació molt tensa. Ella vol estar instal·lada a Miami el dia 10 de gener, però Piqué volia que fos més flexible aquests últims dies a Espanya". Piqué està fart de la manca de flexibilitat per part de la colombiana. "Piqué pensava que ella seria una mica més tolerant, però s'està ajustant al firmat al divorci. Ella en aquesta història, ella és la ferida i la traïda i en aquest sentit ha posat les condicions sobre la taula. A la ruptura amb Piqué ella està sent cruel". Telecinco ho il·lustra amb imatges de Piqué portant Sasha al judo i esperant-lo jugant a pilota amb Milan a un parc davant del gimnàs.

Milan i Piqué parc T5
Milan i Piqué a un parc Telecinco
Pique Milan Telecinco
Pique Milan Telecinco

Les relacions no estan bé: Piqué gaudeix dels últims dies amb els seus fills a Barcelona i Shakira no li cedeix ni un dia més dels que li toquen. Clara Chía no hi apareix. Telecinco té una foto borrosa de Piqué anant a recollir-la a casa dels seus pares al barri de Galvany:

Piqué i Clara Chía Galvany Telecinco
Piqué i Clara Chía Galvany Telecinco

Aquest és el futur de Piqué, sol a Barcelona amb la seva nòvia, anant-la a recollir a casa dels seus pares ja que no pot viure emancipada. Té 23 anys i un sou. El de Piqué.