Shakira sap que té els ulls de tots els i les periodistes del cor a sobre seu. Va amb molta cura per tal de no topar amb cap d'ells, ni a Barcelona ni a Miami ni a la Conxinxina. Per on realment parla ella és a les xarxes socials. I les deixa anar que fa goig... Alguns es prenen els seus moviments mediàtics com a purs dards enverinats. Els analitzem aquí.

Shakira Piqué
Shakira i Piqué

I és que ha estat precisament l'última foto de Shakira el motiu de la discòrdia. La cantant colombiana ha pujat una instantània al seu perfil d'Instagram en la qual surt abraçada juntament amb els seus dos fills, Milan i Sasha... Seus i de Gerard Piqué, és clar. En aquesta presa es veu com els dos nens abracen amorosament la seva mami. La reina del Waka-Waka no dubta a retolar la foto de la manera més apassionada: "L'amor més pur". Un dard a Gery? Vol dir que l'amor del seu ex no era pur? Passin i xafardegin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

La imatge ja compta amb més de 650.000 likes en menys de 24 hores, i és que els seguidors de la sud-americana es bolquen ràpidament sempre que ella puja contingut a les seves xarxes. No són pocs els seus followers: més de 76 milions. Una barbaritat de fans que li envien ànim, 'M'Agrades', comentaris i mencions a tot arreu. Pot sentir-se reconfortada, perquè encara que l'amor no li hagi jugat ara una bona passada, té l'afecte que necessita. I aquest, ara, és lluny de Piqué.

Una ruptura amistosa: el nou escenari

Encara que eren moltes les especulacions sobre la ruptura definitiva de la parella, l'únic cert és que no hi ha res cert. Mentre uns apuntaven que Piqué i Shakira acabarien molt malament, d'altres deien que potser es donaven una segona oportunitat. Però sembla, ara per ara, que no serà ni una cosa ni l'altra. L'escenari més probable, segons les últimes informacions del món rosa, apunta a una separació amistosa. Tal com constata el portal Vanitatis, "ambdós volen el millor i que la separació no suposi un desequilibri afectiu per a ells". El tema econòmic a penes no es contempla en la negociació acordada, ja que els dos tenen pasta de sobres. Els milions d'euros dels quals disposen cadascú no seran cap escull per tancar els últims serrells de l'amistosa separació, sobre la qual esperem saber-ne tots els detalls en els propers dies. El que està clar és que el judici mediàtic sembla cada vegada menys probable: l'exparella vol acabar amb aquest circ com més aviat millor.