Gerard Piqué ha viscut el pitjor any de la seva vida: deixa el que més li agrada a la vida, el futbol, i perd els seus dos fills Milan i Sasha, de 9 i 7 anys que ja no viuran amb ell sinó a l'altra punta de l'oceà Atlàntic, Miami. I de propina perd l'amor de la seva vida, Shakira. Quan has estat amb la diva colombiana, totes les altres parelles semblen oposades a Shakira. I ha triat Clara Chía, que té la meitat d'anys que l'ex (23 anys contra els 45 de la cantant). Chía té moltes coses positives, toca més de peus a terra, i s'avé més amb els amics de Piqué. I un detall important: sap estar. No ha tingut cap errada com ara una foto amb els fillastres que enterboliria la relació gèlida amb Shakira. És conscient que ella amb els nens no hi pinta res. No existeix una sola foto de Clara, Milan i Sasha, tot i les mentides d'algun paparazzi miop. I aquest Cap d'any sembla que tornaran a evitar-se. Shakira acaba de tornar de les vacances al desert de Dubai i ha tornat els nens a Piqué perquè passin el canvi d'any amb el seu pare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Piqué té ganes de dir adeu a 2022, un any complicadíssim. Si un divorci és estressant, sumar-ho a una mudança, perdre la feina i signar un acord de separació extenuant és per plegar. Piqué ho ha superat tot i amb nota. El vídeo de comiat del Barça, el discurs d'"Estimar és deixar marxar", les llàgrimes, cedir en la custòdia, la dignitat amb què porta una relació amb una post-adolescent... Tot li va sortint bé. I per passar del 31 a l'1 ha planificat un cap de setmana amb els nens i sense Clara que acaba de fer públic a twitter, una xarxa que feia setmanes que no feia servir. Discreció total a Instagram i Twitter fins ara. Bon senyal, punt final al perfil baix. Piqué ha parlat:

Gerard Pîqué GTRES
Gerard Pîqué GTRES

El pla ideal de Piqué amb els nens aquest penúltim cap de setmana junts és veure una sèrie de dibuixos animats japonesa a la TV, el manga Naruto. Però un enemic li ha rebentat l'argument amb spòilers i Piqué l'insulta: "gilipollas, me ha jodido todo el fin de semana". Torna Piqué amb tuits virals, amb posts d'Instagram que servien per mil especulacions, el Piqué juganer, el divertit, el desmitificador, el que agrada. Naruto és l'excusa. Piqué ha tornat:

Gerard Piqué empresari, GTRES
Gerard Piqué empresari, GTRES

Lorena Vázquez revela a El Periódico que tot és a punt per la fugida de Shakira de Barcelona, amb els nens, fins i tot llogant un avió medicalitzat per fer volar el seu pare malalt a Miami amb part de l'equip mèdic de la Teknon. És multimilionària i es nota: "William Mebarak, ha sufrido un grave y preocupante deterioro de su salud en los últimos meses. En el caso de que finalmente decida viajar a Miami, lo haría la semana del 9 de enero. La cantante cederá este viernes 30 la custodia de Milan y Sasha a su padre, para que disfruten juntos hasta el día 8 de enero, tal y como consta en el convenio de separación". Piqué mirarà manga a la tele tot i que un "gilipollas" li ha esbombat el final. El prota té un fill. I tot recomença.