Dissabte es juga a Istambul un partit de futbol especial, la final de Champions que podria consagrar Pep Guardiola amb la seva 3a Copa d'Europa com a entrenador. Els culers se n'alegraran, per ser qui és i per haver fet fora el Reial Madrid amb una golejada i una humiliació que seran recordades durant dècades. Els seguidors del Manchester City comencen a viatjar a Turquia per animar el seu equip a aconseguir el seu primer títol en la màxima competició de clubs. Guardiola tindrà un animador de luxe, el seu gendre. Ho acaba de revelar la filla gran del míster, Maria Guardiola, que ha penjat a Instagram dues fotos que mostren com va camí de l'aeroport per volar a Istambul i, el millor, com dins del jet privat l'acompanya algú molt especial: el seu nòvio. És un dia també molt especial, l'aniversari del gendre de Guardiola. Maria, de 22 anys, li regala un tortell de xocolata a la parella pels seus 32 anys i en mostra, com sempre, només un detall, la mà tatuada:

Maria Guardiola cap a Istambul Instagram
Maria Guardiola cap a Istambul Instagram
Maria guardiola novio Instagram
Maria guardiola novio Instagram

Road to Istambul escriu, el lema que ha presidit cada partit de l'edició de la Champions aquesta temporada. Va al seient del darrere rossa, escoltant música i guapíssima. Ja dins l'avió privat escriu "Birthday boy", l'aniversari del xicot. D'ell només mostra la jaqueta Nike, com de discjòquei, i el tatuatge al dors de la mà negra. La noia instagramer té bon gust amb els homes. Els dos nòvios famosos que ha tingut són tatuats i de raça negra o mestissa: el futbolista Dele Alli primer i ara un nom que ella no revela però que va publicar EN Blau en exclusiva, l'estiu passat: Jermaine J-funk. Etiquetat a Instagram a bord d'un iot. Mateixa mà tatuada sobre la cuixa de la Maria de vacances a Eivissa:

maria guardiola ig
Maria Guardiola i el seu nòvio, estiu 2022, Instagram

Maria Guardiola vestia un bikini fúcsia elèctric a la proa del iot i quan va a popa a asseure's a taula, un noi tatuat li posa delicadament la mà a la cama, concretament a la cuixa esquerra. Semblava evident que l'Instagramer està volent dir alguna cosa als fans amb aquella instantània, que tenia nou nòvio. Només oferia dues pistes per conèixer-lo: tatuat a l'avantbraç i la mà, i etiquetava un noi a bord: aquest discjòquei de color que s'ha especialitzat en punxar a festes de creuers. Se segueixen a instagram. És el noi de la dreta a la foto, amb barba

Jermaine J Funk a la dreta twitter

Jermaine J Funk a la dreta twitter

Pep Guardiola ja ha de conèixer el gendre si la filla gran i el punxadiscos festegen des de fa un any. El músic viatja amb la Maria a Turquia per aconseguir veure els citizens aixecar la tan desitjada Champions. Només l'Inter de Milà pot evitar-ho. L'amulet contra el catenaccio és la Maria, i amb reforços: l'home a qui estima. Guardiola, que ja va celebrar la Premier amb els seus tres fills Maria, Màrius i Valentina i amb la dona, Cristina Serra, sap que la família és important. El gendre cridarà des de les graderies. I els culers des de casa amb el cor gens dividit. Força City!