Gemma Nierga és el gran fitxatge de TVE per competir amb TV3. Una vella teoria als despatxos polítics és que cal evitar que TV3 sigui líder d'audiència i una manera de fer-ho és dedicar diners a fer una cadena alternativa en català. Fracassat l'intent del Grup Godó, ensorrada en la clandestinitat 8tv, ara és el PSC qui impulsa una nova programació en català a la TVE d'Enric Hernández. I el buc insígnia serà Gemma Nierga. El seu programa diari matinal a La 2 està pendent d'estrena i la sorpresa és que el farà compatible amb un nou programa a la competència de TV3: Els meus fills

Portada Els meus fills

Nadia Ghulam i Gemma Nierga

Nierga torna a TV3 amb Els meus fills, TVC

Segons ha avançat Vicent Sanchis en la presentació de la nova temporada 2020-21 de TV3, Nierga reprén el format d'Els meus pares però no amb famosos i els seus progenitors sinó amb fills que no són VIPS: "Les famílies no són mediàtiques, relats molt emotius i de superació personal. Se centra en el punt de vista dels fills per entendre com s’ho han fet els pares per acompanyar-los". La temàtica serà potent: Què passa si una filla es vol fer monja? O si vol canviar de sexe? Com es pot gestionar el segrest d’un fill? O la ceguesa, la paràlisi cerebral... Com és l’acolliment d’un immigrant en un nucli familiar? I com pot arribar a canviar la vida la mort prematura d’uns pares, que deixen un fill petit.

Ousman Umar i Gemma Nierga

Gemma Nierga i un dels fills, TV3

Drama, tendresa i sensibilitat en bones mans, les de Nierga. I els espectadors triaran en quin català la volen veure, el de TV3 o el de TVE cada matí. Inèdit.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat