Només han calgut dues setmanes per constatar que la proposta de Gemma Nierga pels dijous a les nits xerrant amb els pares de diferents famosos ha seduït els espectadors catalans. I de quina manera. Els meus pares li passa la mà per la cara a les seves rivals en una nit complicada com la dels dijous amb un estratosfèric 26% de share, molt per damunt d'altres propostes com Gran Hermano VIP, que per moltes discussions que hi hagi i acusacions de manipulació, es va quedar amb un 19%. Per no parlar de l'escarransit 5,8 de la sèrie Cuéntame a TVE.

mare buenafuente2

TV3

Després de conèixer els pares de Quim Masferrer en el debut, Nierga ara ha anat a casa de la Teresa, la mare de l'Andreu Buenafuente. Viu a Barcelona, allunyada ara del seu fill que per motius professionals és a Madrid, però es veuen sovint i tal i com va demostrar ahir, té veritable passió pel seu fill: "Estic enamorada del meu fill. Tinc un munt de fotos per tot arreu, quan vaig a dormir li dic 'bona nit Andreu, t'estimo molt' i ja madormo. Tot el que tinc li dec a ell", reconeixia orgullosa.

mare buenafuente3

TV3

D'entre les perles que va deixar anar, una confessió: "em portava moltes novietes i li duraven molt poc i jo no els hi volia agafar carinyo a cap. Estic molt contenta amb la Sílvia (Abril)". Un Andreu que li tornava els elogis a la seva mare, "una dona de postguerra, nascuda en una època molt fotuda. Ella és natural d'Almeria. Nosaltres som els xarnegos per excel·lència i a tota honra: genètica andalusa i vida catalana".

mare buenafuente5

TV3

Els registres d'Els meus pares van fer que la nit, que ja era bona de bon començament, encara ho fos millor. Perquè Polònia també ha començat temporada en plena forma, amb un magnífic 23,5% de share gràcies a les magistrals imitacions de Susanna Griso o a la versió "Franco Mercury" sobre l'exhumació del cadàver del dictador, amb el famós videoclip d'I want you break free amb Franco vestint perruca i passant l'aspirador.

Emoció i tendresa més ironia i humor, la combinació infal·lible per les nits televisives de TV3. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat