Han passat tres anys del seu sonat acomiadament i la Gemma Nierga ha tornat aquest dissabte a la cadena SER. La periodista catalana va ser destituïda al maig del 2017, després de tres dècades dedicades a l’emissora i havent presentat programes tan exitosos com Hablar por hablar o La Ventana, tot i quan la van fer fora era al capdavant d’Hoy por hoy amb la Pepa Bueno. Tot una vida dedicada a la ràdio del grup Prisa que avui ha recordat amb Javier del Pino a A vivir que son dos días.

gemma nierga youtube

YouTube

“Ser de la SER es tener una vinculación especial, somos una familia. Aunque no es sólo eso. Son los años. Entré siendo una niña y pasé casi toda mi vida profesional aquí”, ha explicat. Nierga ha passat pàgina i ara forma part de l’equip d’El matí a Ràdio 4, però mai no està de més preguntar: tornaria a treballar a la SER? Doncs sembla que no en té massa ganes. “No es tanto si volvería a la SER, sino para qué. No sé si ahora sería útil aquí. Es algo privado como para hablarlo así en antena”, ha contestat d’allò més diplomàtica, intentant no trepitjar cap ull de poll.

Gemma Nierga   Jokin Buesa

Jokin Buesa

A dia d’avui no té la intenció de tornar a treballar a la SER. Confessa que tampoc no la sintonitza gaire: “Voy escuchando la SER de vez en cuando pero no es mi emisora de cabecera. La escucho poco. Es volver a una casa de la que ya no formas parte. Agradable no es”. I s’excusa puntualitzant que ara forma part d’un altre món mediàtic. El passat ja és passat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat