Entre els milers d'advocats, llicenciats en Dret i titulars de màster n'hi ha un que llueix dia sí i dia també ignorància jurídica: Pablo Casado. L'última ximpleria jurídica del líder del PP és querellar-se per prevaricació contra Pedro Sánchez per reunir-se amb el president de la Generalitat. Fins i tot si Torra fos inhabilitat, una reunió amb un ciutadà no és cap delicte del Codi Penal, però Casado ho devia aprendre al màster d'Aravaca. Ara, reunit amb el que es considera a si mateix president de Veneçuela, Juan Guaidó, el líder d'ERC al Congreso té clar el peu de foto. Rufián implacable:

gabriel rufian foto nt

El Nacional

Va ser un catedràtic de Dret Constitucional, el doctor (aquest sí) Pérez Royo, qui va qualificar Pablo Casado de "analfabeto jurídico"  perquè no es creu que Casado s'hagi tret la carrera de Dret en pocs mesos: "Se la regalaron, hizo 15 asignaturas en 5 meses mintras era diputado. Es imposible. Cada vez que habla lo pone de manifiesto, jurídicamente es un analfabeto". I el d'ERC hi suca pa: autolicenciado.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat