El nou Parlament de Catalunya, sigui qui sigui el nou president de la Cambra, tindrà dos pols oposats: el grup parlamentari d'ERC (33) i el grup de Vox (11). I ja s'estan trobant a les xarxes. Qui més els coneix és Gabriel Rufián. El portaveu al Congreso manté topades habituals amb els ultradretans a Madrid, des d'Abascal a Ortega Smith, d'Espinosa de los Monteros a Macarena Olona. I també amb els seus mitjans afins. Hi ha un canal de Youtube ultra, sovint cancel·lat per massa ultra, on hi surt una ex d'OK Diario i fundadora de Vox, Cristina Seguí. Rufián penja foto, Seguí li respon amb una altra:

És bèstia respondre a una foto d'una persona votant amb la foto d'un feixista com Benito Mussolini, el duce. És aquest punt descarat, desacomplexat i pervers de la ultradreta política i mediàtica. Ara ja són la quarta força a Catalunya. Contra el No passaran, Seguí respon amb un lema fatxa i en català:

gabriel rufian GTRES

Cristina Seguí Cuatro

Cristina Seguí i Gabriel Rufián, GTRES, Cuatro

El feixisme, la ultradreta, l'odi a les feministes, els gais, els negres i els catalanistes. Ja són aquí. Sense amagar-se, amb fotos de Mussolini. i parlant català.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat