Fa un temps que pulula per les xarxes un personatge lamentable. Es diu Luis Pérez, però es fa dir Alvise. Forjat en la dreta més rància, escup comentaris que destil·len totes les fòbies possibles. Exafiliat d'UPyD, després va passar a fer d'assessor de Ciutadans a la Comunitat Valenciana, especialment sota el braç de Toni Cantó, de qui es va encarregar d'assessorar en la campanya a la presidència de la Generalitat valenciana.

alvise perez i toni canto

Alvise Pérez i Toni Cantó

No content amb l'experiència en el món de la política, el tal Alvise ha fet de les xarxes socials el seu femer personal on deixa constància dels seus comentaris abjectes, que depassen la nomenclatura de ser políticament incorrectes per passar a ser directament vomitius. Ataca el govern, les esquerres, el feminisme, l'independentisme, els dirigents bascos o els catalans. Entre aquests últims, a qui ara li ha tocat el rebre és a Gabriel Rufián.

rufian sol

Gabriel Rufián (@gabrielrufian)

Una crítica sobre alguna cosa que hagi dit o fet el líder d'Esquerra al Congrés? No. Un tuit esperpèntic, fent la gracieta a xarxes perquè la claca que pugui tenir li rigui les gràcies. Pérez ha trobat molt ocurrent adreçar-se a Rufián amb una imatge i preguntant-li "¿Qué hacías hace apenas unas horas sin mascarilla frente a la terraza de un céntrico local d...?". I què es veu a la foto?: la imatge d'un porc, possiblement un porc senglar, ensumant els carrers de Madrid. Una gracieta de nen de P3, de caca, culo, pedo, pis, que ha rebut resposta per part del polític. La millor de les respostes en casos com aquest: la indiferència:

El tuitaire ha volgut continuar demostrant que és un còmic frustrat a la recerca de notorietat i ha seguit en la mateixa línia en respondre-li:

Moltes sopes ha de menjar el tal Alvise per voler ser la kryptonita de Rufián. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat