Gabriel Rufián torna a la TV. El seu programa La Fábrica de Rufián, només per Youtube, prepara la primera entrevista post-COVID i serà a Albert Pla. El cantant i escriptor està de promo del seu llibre Espanya en guerra però  Rufián, republicà, sap provocar al provocador i l'esquer és la monarquia: 

albert pla yt

Albert Pla: "Felipe de Borbón es un... uf, cómo puedo decir algo para que no nos metan en la cárcel a los dos... Es un gran rey. Y Juan Carlos otro que tal. Lo de los elefantes famosos está muy bien. Ellos, cuando hacen sus negocios, se van a cazar jablíes... Entonces en Botswana ¿qué acababa de firmar para cargarse un animal tan grande?".

albert pla2

rufian dit ull GTRES

ACN / GTRES

Fins i tot el sense por Albert Pla no gosa contra el fill però dispara al pare. I amb una lògica incontestable: si caces senglars després de guanyar molts diners, com serà el negoci si el celebres caçant un elefant. Corrupció, Corinna i elefants morts. Lògica planiana. No de Josep Pla. Millor, Albert Pa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat